Dolph Lundgrens relation till döttrarna – efter ursäkten till familjen
0:49

Efter reklamen: Dolph Lundgrens och Emma Krokdals kärlekssaga

(0:49)

Slå på ljud

Dolph Lundgren är pappa till två, döttrarna Ida, 25, och Greta, 20, som han fick under äktenskapet med Anette Qviberg. Dolph och Anette skilde sig 2011, och idag lever Dolph ihop med 38 år yngre kärleken Emma Krokdahl.

Dolph Lungren om sin tuffa uppväxt

När Dolph Lundgren gästade Renées brygga berättade han om sin tuffa uppväxt, med en pappa som slog honom.

– Han kunde komma in när som helst och klå upp mig för något som hade hänt på jobbet eller av vilken anledning som helst i princip. Han behandlade mig som att jag var oduglig, och han sa ju det också, att: ”Dig blir det ingenting av”. Då utvecklas någon slags självförakt, när du ser ner på dig själv och när han inte finns längre då tar det över dig själv. Det är som att du vill att det ska fortsätta för du är van vid det när du är barn. Att känna dig torterad på något sätt, berättade Dolph i Renées brygga.

Dolph Lundgren med döttrarna Ida och Greta.

Dolph Lundgren med döttrarna Ida och Greta.

Dolphs barndom satte sina spår, och gick ut över hans äktenskap och familj. Han började bland annat att dricka och hade otrohetsaffärer. Men flera efter år där han inte behandlat familjen som han önskat har han idag bett dem om ursäkt.

– När den här smärtan började minska och jag kom ur den här dimman, den här vansinnesresan som jag hade haft i trettio år, då åkte jag ner till Marbella, jag hade skilt mig då och träffade min fru och mina barn och bad om ursäkt för allt de har gått igenom, säger Dolph Lungren, och berättar även att familjen svarade med tårar.

Dolph Lundgrens relation till 38 år yngre kärleken Emma Krokdals pappa

Relationen till döttrarna idag

Dolphs relation till sina döttrar är idag god. Till en början var han nervös över hur de skulle reagera på hans relation med den yngre kärleken, som inte är så många år äldre än äldsta dottern Ida.

– När jag träffade Emma så förstod jag att det skulle bli lite speciellt att prata med mina döttrar om det här och så, sa han i en intervju med norska TV2.

Men döttrarna tog relationen väl. Och kanske blir den ännu bättre nu när den äldsta dottern flyttar till Los Angeles, där Dolph och Emma är bosatta.

”Äntligen, min dotter Ida har beslutat sig för att flytta tillbaka till LA. Fantastiskt att få vara i samma stad ihop. Längtar efter att få träff min andra dotter Greta i New Mexico om två veckor när jag börjar filma Wanted man. Familj är så viktigt, framför allt i dessa galna tider”, skriver Dolph i ett inlägg på Instagram.

Dottern Ida kommenterar inlägget med kärleksfulla ord:

”Love you pops!”