Dominika Pecznyski med dottern och Anders Borg.
Kändisbarnen som vuxit upp – nu och då
1:14

Efter reklamen: Kändisbarnen som vuxit upp – nu och då

(1:14)

Slå på ljud

Att växa upp med en känd mamma kan vara speciellt – det vet minst sagt Hanna Bahri, 20, som är dotter till tidigare artisten och numera entreprenören Dominika Peczynski.

I en intervju med Malou von Sivers i Malou efter tio konstaterar Hannah att hon alltid har fått hänga med sin mamma på vuxenevenemang, något som har format hennes uppväxt.

– Jag och mamma har alltid varit väldigt nära, men jag har alltid sett mamma mer som en kompis. Det tror jag beror på att jag varit med sedan dag ett, på allt du kan tänka dig. Galna upptåg, killproblem och resor, säger Hannah i Malou efter tio.

Agneta Sjödins nya kärlek – Dominika Peczynskis ex Claes Bahri

Dominika Pecznyski kritiserades efter att ha fått barn

Dominika minns hur hon fick kritik över hur snabbt hon började jobba efter att ha fött barn.

– Folk var helt vansinniga. Jag hade fött den här flickan, och så skulle jag ska hem från sjukhuset och sitta hemma med henne. Men hon sov ju ändå bara, så då packade jag med henne i barnvagnen och tog med henne till jobbet. Och där blev hon som en maskot, säger Dominika Peczynski i Malou efter tio.

Hannah tycker inte att uppväxten har varit negativ, utan menar att hon mest har fått positiva fördelar av att ha umgåtts mer med vuxna som gav henne massa uppmärksamhet än med jämnåriga.

Dominika Peczynski och dottern Hannah 2014.

Dominika Peczynski och dottern Hannah 2014.

Karin Törnblom/TT

I stället var det under veckorna hos pappa som gav mer struktur i vardagen.

– Jag tycker bara att det har varit kul, det har ju gett mig lite skinn på näsan, man kan anpassa sig i situationer. Det har hjälpt mig när man söker jobb eller är ute i sociala sammanhang, säger Hannah om uppväxten.

7 kända kvinnor som utsatts för misshandel – här är deras egna ord

Så ändrades relationen till dottern när Dominika blev kär

Men när Dominika Pecznyski träffade Anders Borg 2015 slukades hon upp av relationen – något som tonårsdottern tyckte var jobbigt.

Anders Borg och Dominika Peczynski är gifta sedan flera år tillbaka.

Anders Borg och Dominika Peczynski är gifta sedan flera år tillbaka.

Hans Shimoda/TT

Att det samtidigt blev stor uppmärksamhet i media hjälpte inte heller. Under en period valde Hannah därför att bo mer hos sin pappa, och blev kylig mot mamma.

– Det var en turbulent period. Det gick inte att få kontakt med mamma. Vi var med varandra konstant. Jag var 14 år, jag var van vid att vi var bästa kompisar. Du var besatt, säger Hannah i programmet.

Så här ser Hannah ut i dag.

Så här ser Hannah ut i dag.

Mest läst