heidi och leni klum - idag och då
Leni Klum går i mammas fotspår, se hennes karriärsresa
0:45

Efter reklamen: Leni Klum går i mammas fotspår, se hennes karriärsresa

(0:45)

Slå på ljud

I december lät Heidi Klum världen veta att hon efter 16 år var redo att låta dottern Leni Klum börja modella – om det var det dottern önskade. Och knappt två veckor efter mamma Heidis okej, prydde hon (tillsammans med mamma Heidi) omslaget av Vogue. Och strax efter det fick hon pryda första sidan på det tyska magasinet Glamour. Detta precis 20 år efter att mamma Heidi Klum gjorde samma sak! Sedan dess har det rullat på för modelldottern som numera utan tvivel fortsätter att följa mamma Heidi Klums fotspår.

Heidi Klum i rättstvist med sin pappa Günther – om dottern Lenis namn

Leni Klums catwalkdebut på Fashion Week i Berlin

Efter det färggranna Vogue-omslaget har den 17-åriga dottern landat det ena exklusiva modejobbet efter det andra, och i januari gjorde hon sin catwalkdebut under Berlin Fashion Week. Leni gick visningar för tyska toppdesigners som Kaviar, Gauche, Michael Sontag och Lala Berlin. Hon visade totalt 25 olika outfits på den corona-anpassade catwalken.

Leni Klums fina ord till mamma Hedi

Härom dagen fyllde mamma Heidi Klum 48 år och Heidi hyllades på sina sociala medier av flertalet kändisar, vänner och familj. Och en som inte var sen på bollen var såklart dottern Leni Klum. I sitt hyllningsmeddelande publicerade hon även två fina bilder på ekipaget om mor och dotter. En där modellerna poserar tillsammans i ett modelljobb, och en ursöt bild från när Leni var en liten knodd.

Leni Klum hyllar sin mor med orden:

”Bästa vännens födelsedag! JAG ÄLSKAR DIG MAMMA!”, säger hon. Och under bilderna svarar mamma Heidi Klum sin dotter ”I love you!”

Det här inlägget från Instagram går inte att visa just nu. (E01)

Foto: TT/Instagram

heidi och leni klum på en privat bild när Leni bara var ett litet barn

Gullunge!

hedi och leni poserar ihop i ett fotojobb

Mor och dotter har båda ett otroligt svall!

Mest läst