Drew Barrymore
Fem snackisar från veckan som gått
1:04

Efter reklamen: Fem snackisar från veckan som gått

(1:04)

Slå på ljud

Skådespelaren Drew Barrymore blev världskänd redan som barn efter att hon medverkat i Steven Spielbergs E.T. Sedan dess har det varit många framgångar för Drew Barrymore – men också motgångar. Hon var exempelvis bara 11 år gammal när hon hamnade i drog-och alkoholmissbruk. Nu hyllas Drew för sin livsglädje efter hon lagt upp en video på TikTok.

Bilderna från Jennifer Lopez och Ben Afflecks bröllopsresa

Drew Barrymores nya TikTok-video

– Varje möjlighet du får, så måste du gå ut i regnet! Missa inte chansen! säger en överlycklig Drew Barrymore i ett ösande regn på TikTok.

Trots klippet, där Drew springer runt och njuter av regnet, bara är 13 sekunder långt, så har det fått över 13 miljoner visningar – och 3,8 miljoner likes.

Drew Barrymore la också upp videon på Instagram där klippet samlat ihop 1,3 miljoner likes och flera kommentarer från kändisar och fans som älskar Drews kärlek till regnet och inställning till livet.

Bästa reaktionerna på Drews klipp

Kommentarerna på Drew Barrymores TikTok-video lyder allt från: ”förändras aldrig!” till ”det är dem små sakerna som räknas i livet”. På Twitter skriver även ett fan att han önskar att han kunde se på livet på samma sätt som Drew gör.

”Jag vill se världen genom Drew Barrymores ögon. Hon vet något vi inte vet!”

Många passar även på att hylla Drew för den positiva synen hon har på livet trots sin tuffa barndom, sitt tidiga drogmissbruk och många motgångar i livet.

”Drew Barrymore trodde inte ens att hon skulle fylla 47. Och nu ser hon på livet på ett sånt underbart och speciellt sätt, exempelvis genom att stå och njuta i ett ösande regn. Vi behöver mer sån här härlig energi i världen.” skriver ett fan på Twitter.

”Det finns ingen som läker sitt inre barn lika bra som Drew Barrymore gör!” skriver en annan.

Bästa versionerna av nya TikTok-trenden

Sedan TikTok-videon blivit viral har den dessutom blivit en trend där andra gjord egna videos med Drews ljud. Se de bästa versionerna av Drews nya TikTok-trend här!

@homohoney0

#duet with @drewbarrymore there she goes, there she goes again 🫶🏽 #drewbarrymore

♬ original sound - Drew Barrymore
@vangraces

thank you @Drew Barrymore for the reminder xx #fyp #foryou

♬ original sound - Drew Barrymore
@tomatos_

Auntie @drewbarrymore told me to go out into the rain… so I went out into the rain

♬ original sound - Drew Barrymore
@nicholas_flannery

Its all fun and games until ⚡️ just kidding we love you @Drew Barrymore #drewbarrymore #fyppppppppppppppppppppppp

♬ original sound - Drew Barrymore
Mest läst