Trendar: NostalgiI rampljusetResorLivsstilLivsberättelserMitt livMin aborträttÅrets Feminista

Dyraste barnkalasen i Hollywood – så mycket kostar de

12 feb, 2020 
AvStina Dahlgren
Beyonce och ett bord med barn som firar födelsedag
De skapar egna nöjesfält, lägger hundratusentals kronor på tårta och ger sina barn Barbiedockor gjorda av äkta diamanter. Vi pratar såklart om Hollywoodkändisarnas galet lyxiga kalas för sina barn. Här har vi samlat de allra mest spektakulära.
Annons

Suri Cruise – dotter till Tom Cruise och Katie Holmes

Sure Cruise går på stan
Sure Cruise är dotter till Tom Cruise och Katie Holmes. I dag är hon 13 år gammal.

När stjärnparets dotter fyllde två sparades det inte på krutet. Enligt Metro gick kalaset på motsvarande en miljon kronor. Bara blommorna kostade 170 000 kronor och dessutom så fick alla gäster en varsin egendesignad tårta. Det fanns såklart också en stor tårta, och eftersom att temat på festen var fjärilar gick även tårtan i samma tema. Priset för den? 50 000 kronor. Det fanns dessutom ett rum fyllt av över 1 000 fjärilar.

Annons

I dag har Suri hunnit fylla 13, och hennes födelsedagar firas fortfarande med pompa och ståt. Förra året flög hennes mamma Katie Holmes ned dottern och dennes två bästa vänner till Paris. Där åt de kaviar, drack alkoholfria drinkar och besökte lyxiga restauranger. Så kan man också fira en 13-årsdag.

Suri Cruise med vänner och Katie Holmes går på flygplatsen med sin packning
Suri Cruise och hennes kompisar tillsammans med mamma Katie Holmes på flygplatsen i samband med födelsedagsresan.

 

Tre tjejer sitt rrunt ett middagsbord och väntar på maten
Här äter Suri Cruise och hennes vänner middag på en flott restaurang i Paris. Drinkarna är naturligtvis alkoholfria.

Blue Ivy – dotter till Beyoncé och Jay-Z

Blue Ivy i guldig klänning med tyll och en krona på huvudet
Blue Ivy har idag hunnit bli åtta år.

Bara att ha Beyoncé och Jay-Z som föräldrar hade räckt gott och väl för oss. Att de dessutom verkar göra allt för sina barn gör inte att vi blir mindre avundsjuka på dem.  När äldsta dottern Blue Ivy fyllde ett år ska föräldrarna enligt uppgifter ha lagt två miljoner kronor på ett kalas med prinsesstema. Blue Ivy fick då en Barbiedocka med äkta diamanter på som kostade 800 000 kronor, enligt The Sun.

Annons

När hon sedan fyllde två hyrde hennes föräldrar ett helt zoo i Miami åt henne. Blue Ivy och hennes vänner fick klappa tigrar, mata pingviner och hoppa runt med kängurus.

Stormi Webster – dotter till Kylie Jenner och Travis Scott

Stormi Webster i prinsessklänning
Stormi Webster är dotter till Kylie Jenner och Travis Scott.

Familjen Kardashian är kända för sina extravaganta fester och tillställningar, och barnkalas är såklart inget undantag. När Stormi fyllde ett skapade hennes föräldrar Stormi world, ett helt nöjesfält med karuseller, uppträdanden och lekland för de minsta.

Annons

”Hur ska man kunna toppa det?”, var frågan många ställde sig. Det går – om man heter Kylie Jenner. Succén med nöjesfältet upprepades till 2-årskalaset. Och den här gången hade man gjort parken ännu större. Gästerna gjorde entré genom en gigantisk, uppblåsbar version av Stormis ansikte. Därefter kunde de välja vilket miniland de ville besöka – Frost, Trolls eller Stormi world.

Kylie Jenner bär Stormi Webster
Entrén till nöjesparken.

I parken fick gästerna göra sina egna gosedjur och ta bilder i ett fotobås fyllt med kuddar i form av Stormis ansikte. De kunde äta tacos, hamburgare och godis i mängder, och det fanns dessutom en butik fylld av kläder, leksaker och godis med Stormis namn och ansikte på.

Annons
Karuseller på Stormi World
Personalen bar stora ansikten föreställandes Stormi.

 

Travis Scott, Kylie Jenner och Stormi Webster sitter på massa kuddar
Så här såg det ut i fotobåset. Här tar mamma Kylie Jenner och pappa Travis Scott bilder med Stormi.

Bland gästerna fanns, förutom hela klanen Kardashian/Jenner, namn som Hailey Bieber, Chrissy Teigen, John Legend, Jaden Smith och Winnie Harlow. Enligt TMZ kostade allt en miljon kronor. Stormi fick dessutom en egen lekstuga i födelsedagspresent. Det var såklart ingen vanlig lekstuga utan snarare ett mindre hus ute i trädgården.

Annons
Stormi Webster utanför sitt hus
Här är den lilla lekstugan som Stormi fick i födelsedagspresent.

Chicago West – dotter till Kim Kardashian och Kanye West

Chicago West står i en lekpark
Chicago West är nummer tre i ordningen av Kim Kardashian och Kanye Wests barn.

Finns det någon som kommer ihåg sin 1-årsdag? Vi hoppas verkligen att Chicago West gör det i alla fall. Hennes första kalas i livet hade temat Alice i underlandet. Hela familjen Kardashian/Wests hus kläddes i gräsmattor och både personal och familj var utklädda enligt temat.

Annons

Här är en av gästerna, John Legend, med sina två barn Luna och Miles. Allt omkring dem är klätt i gräs och annat grönt, precis som resten av huset.

Det bjöds på mängder av bakelser, godis och tårta, och allt gick såklart i Alice i underlandet-tema.

Annons

King Combs – son till Sean ”Diddy” Combs och Kim Porter

King Combs i röd jacka
King Combs är i dag 22 år gammal.

När P Diddys son Christian, eller King som han kallas, fyllde 12 bjöd hans pappa honom och hans vänner på en resa till Las Vegas. De kördes dit i en svart minibuss och fick tillbringa tre dagar med att festa, turista och shoppa. Födelsedagstårtan var nästan två meter hög, lika lång som födelsedagspojken.

Samtliga barn till Brad Pitt och Angelina Jolie

Angelina Jolie står på röda mattan med sina barn
Här är Angelina med alla barnen utom Maddox på premiären till Maleficent. Från vänster: Pax, Shiloh, Vivian, Angelina, Zahara, Knox.

Prinsesskalas är vanliga i Hollywood, men vissa är mer påkostade än andra. Som det som Angelina Jolie och Brad Pitt hade för sin dotter Zahara när hon fyllde år som gick på 200 000 kronor.

Annons

Hon är inte det enda av barnen Jolie-Pitt som har fått det där lilla extra på sin födelsedag. När Pax fyllde sju år firade familjen med en lyxig kryssning i floden Seine i Frankrike för 70 000 kronor. Och när Shiloh fyllde 13 skapade Angelina Jolie ett eget Escape room i en lokal i Los Angeles. Hon hyrde även in magiker och alla gäster fick specialdesignade och personliga tårtor, skriver Entertainment tonight.

North West – dotter till Kim Kardashian West och Kanye West

När North West fyllde ett år sparade hennes föräldrar inte på krutet. Hon är Kim Kardashian West och Kanye Wests äldsta dotter och det var alltså första gången som paret ordnade barnkalas. För att fira stort skapade de en festival och ett nöjesfält för barn. De döpte eventet till Kidchella, en blinkning till den populära Coachella-festivalen som hålls i Kalifornien varje år.

Gräsmatta med parasoller, hopptorn, bänkar.
Kim Kardashian och Kanye West skapade Kidchella för sin dotter North. Bilden postades av mormor Kris Jenner på Instagram.

Under dagen hölls det konserter på de olika scenerna som hade byggts upp, precis som på den vanliga festivalen. Barnen kunde få ansiktsmålning, få håret flätat, smycken delades ut och det fanns både hopptorn och pariserhjul för de minsta.

Annons
Ett pariserhjul mot blå himmel och lite träd
Festivalen hade ett eget pariserhjul. Bilden postades av mormor Kris Jenner på Instagram.

Foto: Instagram, TT

Läs mer:

Annons