Trendar: NostalgiI rampljusetMin aborträttLivsstilLivsberättelserMitt liv

Efva Attlings hyllning till sonen Simon Strömstedt

07 okt, 2021 
AvElin Jonsson
Fotograftt/Instagram
efva attling
I samma veva son sonen Simon Strömstedt fyller jämnt hyllar mamma Efva Attling sin son till skyarna samtidigt som hon visar upp nya bilder på den nyblivna 30-åringen.
Annons
TV: Svenska kändisbarn som är kopior av sina föräldrarBrand logo
TV: Svenska kändisbarn som är kopior av sina föräldrar

Designern Efva Attling och musikern Niklas Strömstedt gifte sig 1985 och var man och fru i tio år. Under äktenskapet fick de sönerna Adam, 33, och Simon Strömstedt, 30, tillsammans. Ett år efter skilsmässan gifte sig Efva med Ängeln i rummet-artisten Eva Dahlgren som hon kilar stadigt med än idag. Och i år firade de 25 år som gifta.

Sönerna går i pappa och mammas fotspår

Efva Attling och ex-maken Niklas Strömstedts söner är idag vuxna, och båda två har tagit efter sina föräldrar och har valt kreativa yrken. Storebror Adam Strömstedt bor numera i Australien och han arbetar som grafisk formgivare. Precis som hans yngre bror Simon och sin far Niklas Strömstedt är han en fena på musik.

Annons

Lillebror Simon Strömstedt har gått i sin pappas fotspår och arbetar idag med musik. Han arbetar som låtskivare och har skrivit låtar åt bland annat Måns Zelmerlöw. När Eurovision Song Contest hölls i Sverige 2016 så uppträdde Måns Zelmerlöw i pausunderhållningen med låten Fire in the rain som Simon Strömstedt skrivit.

Simon Strömstedt
Efva Attling och Simon Strömstedt på galej 2016.

Efva Attlings fina ord till sonen Simon Strömstedt

Härom veckan gick Efva Attling och Niklas Strömstedts yngsta son och fyllde 30, och i samband med att han lämnade sina år som 20-something bakom sig valde mamma Attling att hylla sin son lite extra.

”Simon jag älskar dig…i 30 år och nio månader”, skriver stolta mamma Efva Attling på sina sociala medier i samband med sonens födelsedag samtidigt som hon visade upp en bild på sin nu väldigt stora kille.

Annons

Efva och Evas relation med Niklas Strömstedt

Eva Dahlgren och Efva Attling har idag en fin relation till Efvas ex-make. När Niklas Strömstedt gifte sig med sin nuvarande hustru, journalisten och TV4-profilen Jenny Strömstedt, designade Efva vigselringarna, och Eva sjöng i kyrkan.

– Efva är en väldigt god vän, och jag är glad för hjälpen, har Jenny Strömstedt förklarat i Expressen.

– Vi har en ganska nära relation, berättade Niklas Strömstedt då.

Efva Attling och Niklas Strömstedt på maskerad 1988
Inte så PK när Efva Attling och Niklas Strömstedt klädde ut sig på maskerad 1988.

På Eva och Efvas 25-årsjubileum som gifta postade Niklas Strömstedt en bild med sig själv och de båda kvinnorna på Instagram.

TV: Kändisbarnen som vuxit upp – nu och dåBrand logo
TV: Kändisbarnen som vuxit upp – nu och då
Annons