Svenska exmodellen Elin Nordegren, som tidigare var gift med golfproffset Tiger Woods, har blivit mamma på nytt, med nya kärleken Jordan Cameron, som är NFL-spelare. Paret bor tillsammans i Palm Beach i Florida, där en hel hop av storasyskon väntat ivrigt på bebisen.

Elin har sedan tidigare två barn tillsammans med Tiger Woods. Även Jordan har barn sedan tidigare, en tioårig son. Enligt tidningen New York Post ska Jordan ha avslutat sin NFL-karriär för tre år sedan just för att ägna mer tid åt sin son.

elin nordegren och tiger woods med sina barn

Elin och Tiger har barnen Sam och Charlie tillsammans.

Elin Nordegren har hållit en extremt låg profil sedan den uppslitande och offentliga skilsmässan från Tiger Woods 2009, där det framkom att han bedragit henne med minst ett dussin andra kvinnor. Efter skilsmässan tog Elin eller collegeexamen i psykologi och har hållit sig borta från offentligheten. Däremot kommenterade hennes mamma Barbro Holmgren, svensk socialdemokratisk politiker och ämbetsman, graviditeten tidigare i somras.

– Hon är superlycklig och jag är superlycklig att jag får mitt nionde barnbarn, yes är det inte underbart, sa Barbro Holmgren glatt när Svensk Damtidning mötte henne under en välgörenhetstillställning på Orbaden Spa & Resort i Hälsingland.

Nu visar den amerikanska kändissajten första bilden på den nya bebisen:

Paret syns tillsammans på en idrottsplats där pappa Jordan Cameron håller i bebisen – som fötts med en rejäl, mörk kalufs! – medan mamma Elin applåderar till matchen. Namnet på barnet – och huruvida det blev en flicka eller pojke – har ännu inte offentliggjorts.

Foto TT

 

Läs mer:

Glädjebeskedet i Nyhetsmorgon – Soraya är gravid!

Här är första bilden på Blake Lively och Ryan Reynolds bebis

Margaux Dietz om kärlekskrisen med maken

Utvald läsning

Femina