I oktober förra året avslöjade tv-profilen och influencern Ellen Bergström att hon och den före detta Bachelor-profilen, Niclas Lij, väntar barn tillsammans. Sex månader senare kom parets bebis äntligen till världen – och kort därefter delade de nyblivna föräldrarna med sig av familjelyckan på Instagram:

”Detta har varit det värsta i mitt liv. Men vi har fått världens finaste tjej som mår bra”, skrev Ellen bland annat på Instagram efter födseln.

Nu, ett par dagar efter förlossningen, har Ellen delat med sig av ett nytt inlägg på Instagram där hon visar upp sin dotter – och avslöjar vad hon ska heta, nämligen Elsy:

”Nykläckta Elsy bästa bruden i stan”.

Dramatisk förlossning med kejsarsnitt

Instagram har Ellen Bergström tidigare berättat att förlossningen var en kamp, och att hon efter tre dygn med värkar till slut fick ta till kejsarsnitt för att få ut Elsy.

”Jag älskar min lilla tjej så mycket. Det är obeskrivligt, men fan vad jag fick kämpa för att hon skulle komma ut. ‘Ellen, nu klarar inte din kropp mer, vi gör ett kejsarsnitt på dig’. Att få den meningen i ansiktet när jag kämpat i 3 dygn med att ta värkar… det var inte det jag hade tänkt mig, alls”, skrev hon bland annat, följt av:

”Jag minns att jag kollade upp på henne med livrädd blick, den bad om att få försöka lite till. Men min kropp hade redan försökt lite till och lite till. Min kropp vibrerade och skakade”.

Foto: TT 

LÄS MER: 

Ellen Bergström avslöjar – så träffades jag och Niclas

Ellen Bergströms ord om dramatiska förlossningen

Ellen Bergström har blivit mamma – delar lyckan på Instagram

Mer läsning

Femina