Trendar: NostalgiI rampljusetMin aborträttLivsstilLivsberättelserMitt liv

Ellen Bergström har blivit mamma – delar lyckan på Instagram

26 apr, 2020 
AvEmma Castman
ellen bergström och niclas lij
Ellen Bergström och Niclas Lij har blivit föräldrar till en liten flicka. Efter att ha uppdaterat följarna via Instagram Stories ända fram till värkarbetet, postade Ellen Bergström på söndagen en ny uppdatering där hon delade med sig av bebislyckan.
Annons

I oktober förra året avslöjade tv-profilen och influencern Ellen Bergström att hon och den före detta Bachelor-profilen, Niclas Lij, väntar barn tillsammans. Nyheten släpptes på Instagram, då Ellen publicerade en rebus föreställande sig själv sittandes på ett stort eldklot och Niclas Lij sittandes under med en tändare.

Svaret på rebusen var alltså ”Ellen på smällen” – och snabbt fylldes kommentarsfältet med lyckönskningar och hejarop.

Nu har parets bebis äntligen kommit till världen. På söndagen la Ellen Bergström upp en ny uppdatering på Instagram Stories där hon delar med sig av familjelyckan:

”Detta har varit det värsta i mitt liv. Men vi har fått världens finaste tjej som mår bra”, skriver hon till bilden.

Ellen Bergström har fått en dotter

Som följs av en uppdatering med en hjärtemoji där Niclas ligger i en soffa med dottern på bröstet.

Niclas Lij dotter

Vad lunchtid på söndagen postar Niclas en bild på hela den lilla familjen där han berättar att dottern föddes klockan 04.55 med akut kejsarsnitt.

Annons

”Oändligt med värkar under flera dygn. Det ville inte passera 5 cm öppning och dom fick ta till kejsarsnitt till slut. Ellen gick livets match. Superkvinna”, skriver han.

Graviditeten drog ut på tiden

Ellen hann passera beräknat födelsedatum med råge och i veckan publicerade hon ett långt inlägg om oron kring att föda i vecka 41 eller senare.

– Det där jävla datumet. BF. Beräknad födsel. Det gör mig galen. Och studien som säger att man inte bör gå längre än vecka 41. Men jag vill inte bli igångsatt. Jag vill att det ska ske naturligt. Just nu känns det som att jag aldrig kommer föda, skrev Ellen i torsdags.

Under lördagen var Ellen äntligen på BB och hon postade flitigt på Instagram Stories. Hon berättade hur hon fått sömntabletter för att kunna vila upp sig inför förlossningen och att vattnet gått sedan man tagit hål på hinnan. Under sena lördagseftermiddag berättade Ellen för följarna att det som nu återstod, om värkarna inte satte igång naturligt, var att få värkstimulerade.

Annons

Mått dåligt under graviditeten

Ellen Bergström har låtit sina följare vara med på hela graviditetsresan. Hon var tidigt öppen med att hon kände viss oro över att vänta barn. Bland annat för att hon var rädd för att någonting skulle hända med bebisen.

– Många andra brukar gå ut med det här mycket senare, men jag känner att det känns mer skönt att gå ut med det nu. Hade jag väntat är det som att jag tror att någonting ska hända, och jag har varit jätteorolig över det. Jag har mått psykiskt dåligt och varit väldigt ledsen, sa Ellen i en Instagramstory i samband med att hon gick ut med graviditeten i vecka 14.

Ellen har även berättat om det enorma hormonpåslaget som kom med graviditeten – och förklarat att hon då kunde gå från noll till hundra på en sekund.

– Folk har sagt att man får mycket hormoner och att man blir på ett visst sätt, men asså wow. Jag visste inte att det var på den här nivån. Niclas kan säga någonting och jag bara kokar och blir helt galen.

Vi säger stort grattis till paret och den lilla flickan som till slut tittade ut!

Foto: TT

Läs mer:

Annons