ellen bergström gravid kön

I början av oktober gick Ellen Bergström och Niclas Lij ut med nyheten om att de väntar tillökning. Paret avslöjade nyheten genom att publicera en rebus på Instagram, föreställande Ellen Bergström sittandes på ett eldklot samtidigt som Niclas Lij satt under med en tändare som orsakat den stora smällen.

Svaret på rebusen var alltså ”Ellen på smällen”, och kort efter publiceringen fylldes kommentarsfältet med hejarop och lyckönskningar.

Förlossningen är planerad till april nästa år, och nu har paret även valt att avslöja vad det är för kön på deras kommande bebis.

Avslöjar barnets kön med hjälp av ägg

Det var i ett videoinlägg på Instagram som Ellen Bergstöm och Niclas Lij valde att avslöja barnets kön – och de gjorde det genom en lek som innefattade ägg.

I videon sitter paret i ett badkar och framför sig har de en kartong med sex ägg, tre gula och tre blåa. En gemensam vän till paret har förberett äggen, och Ellen och Niclas får i uppgift att knäcka dem mot sina pannor för att ta reda på om det är en pojke eller flicka som ligger i magen.

– Om det är gult och det är rått så är det en tjej. Är det blått och är rått så är det en kille, förklarar Ellen Bergström i videon.

Alla ägg utom ett är alltså kokt, och efter att ha knäckt fem av sex kokta ägg har paret till slut bara ett gult kvar. Ellen Bergström tar då det sista ägget och slår i Niclas Lijs panna – och samtidigt som äggulan rinner ner från hans panna konstaterar de att bebisen i magen är en tjej.

– Det var en tjej, säger Niclas Lij i klippet samtidigt som Ellen Bergström kiknar av skratt.

503 Service Unavailable

Foto: Eero Hannukainen/TT

Läs mer:

Ellen Bergström öppnar upp om rädslan över att vara gravid

Ellen Bergström: ”Förbannad att de kommenterar min kropp”

Ellen Bergström öppnar upp om sitt alkoholmissbruk: ”Det gör ont”