Tv-serien Beverly Hills 90210 sändes för första gången 1990 och blev direkt en världssuccé. Efter tio säsonger gick programmet slutligen i graven år 2000– och lämnade efter sig miljoner förkrossade fans.

Men snart är Brandon, Brenda och alla de andra från West Beverly Hills High School tillbaka! Den 7 augusti är det nämligen premiär för BH90210, en remake på originalserien som producerats av Fox.

Allt är dock inte sig likt. När skådisarna nu återvänder till Beverly Hills spelar de faktiskt sig själva, på jakt efter att få till en nyproduktion av Beverly Hills 90210. 

Flera välbekanta ansikten

Vilka är då med i BH90210? Totalt medverkar sju originalmedlemmar i remaken; Jason Priestley (Brandon), Tori Spelling (Donna), Jennie Garth (Kelly), Ian Ziering (Steve), Gabrielle Carteris (Andrea), Brian Austin Green (David) och Shannen Doherty (Brenda).

Under torsdagen släpptes en ny teaser med ett smakprov på vad som komma skall, där vi bland annat får se att kärleken mellan Donna och David fortfarande spirar.

I teasern har gänget också samlats för en gemensam skål, den här gången betydligt äldre än vi minns dem. Frågan är bara om de blivit klokare med åren:

”Vad händer när första kärlekar, gamla romanser, vänner och ovänner återförenas och försöker ta vid där de sist slutade?”, skriver Fox i sin programbeskrivning.

Se den nya teasern till BH90210:

https://www.youtube.com/watch?v=Ip0rXqKETSs

Läs mer:

5 Beverly Hills-ögonblick med Dylan som vi aldrig glömmer

Beverly Hills-stjärnan Luke Perry är död

Foto: Fox//Youtube

Utvald läsning

Femina