Trendar: NostalgiI rampljusetMin aborträttLivsstilLivsberättelserMitt liv

Erica om barndrömmen med Omer: Han vet inte att jag är i klimakteriet

17 feb, 2022 
AvElin Jonsson
FotografTT/discovery+
erika och omer från kanal 5s Älskar älskar inte.
Älskar älskar inte-paret bestående av Erica, 50, och Omer, 33, gifter sig. Nu hoppas båda att gud skänker dem ett barn.
Dock berättar Erica att hon är i klimakteriet, vilket ställer till det.
Annons
5 Bonde söker fru bebisar som fötts genom årenBrand logo
5 Bonde söker fru bebisar som fötts genom åren

I det senaste avsnittet av Älskar älskar inte på Kanal 5 får vi se hur Erica, 50, från Göteborg och hennes tilltänkte Omer, 33, från Pakistan planerar sitt bröllop på plats i Albanien. Innan mötet som vi får se i avsnittet hade Erica och Omer aldrig setts in real life, utan endast över Facetime. Så nerver inför mötet fanns absolut.

– Jag anlände i går och i morgon ska vi gifta oss, för evigt, säger Omer i det senaste avsnittet som går att se på Discovery plus redan nu, och som senare sänds på Femman den 21 mars.

– Jag är nervös, jag gör allting för första gången. Jag är rädd, fortsätter han.

Erica konverterade till islam

Omer är muslim, och Erica har i ett tidigare avsnitt berättat att hon innan sin relation med honom konverterat till islam. Ett beslut som var en av anledningarna till att de blev tillsammans.

Annons

– Jag och Omer träffades online, genom gemensamma bekanta. Vi pratade om islam och min tro. Och han blev jätteglad över att jag har konverterat, säger Erica i Älskar älskar inte samtidigt som hon gör klart att hon tidigare varit pingstvän i flera år.

– Men sen så lärde jag känna en god vän som är muslim. Han berättade för mig mycket om islam och frågade om jag ville följa med till moskén på Hisingen. Då kände jag att ”Wow det här var intressant. Kanske jag har hittat hem”.

I Albanien förbereder Erica och Omer sitt bröllop.

”Efter vi har gift oss kommer vi äntligen att kramas”

Enligt Omers tro ska han vara avhållsam vad gäller kvinnor innan ett giftermål, och han säger att han därför avstått från sex och paret kommer inte vara intima förens efter bröllopet.

Annons

– Jag höll hennes hand och gick på en liten promenad. Inget mer. Vi har bara en till dag och vi är hundra procent säkra på att vi ska gifta oss. Efter vi har gift oss kommer vi äntligen att kramas, speciella kramar, och pussas på ett lagligt sätt, säger Omer.

Omer och Ericas önskan om ett barn

I programmet förklarar den 33-årige Omer att han vill ha barn, men eftersom Erica är i klimakteriet vet i varje fall hon att chansen är väldigt liten. Hon har tidigare berättat att hon trots detta hoppas på att gud ger dem ett barn.

I det senaste avsnittet drabbas Erica av vallningar, och hon gör klart för tittarna att det handlar om att det är för att hon är i klimakteriet. Dock tror Omer att svettningarna beror på bröllopsnerver.

”Omer har nog inte förstått att jag är i klimakteriet”

– Jag tror inte Omer har förstått att jag är i klimakteriet. Och det är jag nästan bara tacksam över för jag känner mig nästan bara gammal nog som det är. Han är yngre än mig, han behöver inte veta så mycket, säger Erica.

Vill du få en regelbunden dos av inspiration?

Vi ser till att du alltid har full koll på de senaste modetrenderna och skönhetstipsen samt kulturvärlden. Fyll bara i dina uppgifter här så sköter vi resten.

Annons