Trendar: NostalgiI rampljusetMin aborträttLivsstilLivsberättelserMitt liv

Félice Jankell om kärleken till sin blivande make Nils Tham

27 jun, 2022 
AvSaga Pettersson
AvSaga Pettersson
Fotograftt
Félice Jankell om kärleken till sin blivande make Nils Tham
I sommar blir Félice Jankell och Nils Tham äkta makar. Men ett bröllop har Félice aldrig drömt om, tills hon fann den som hon beskriver som människan i sitt liv.
Annons
5 saker om Félice Jankell du kanske inte vissteBrand logo
5 saker om Félice Jankell du kanske inte visste

I sommar gifter sig skådespelaren Félice Jankell med H&M-arvingen Nils Tham. I början av juni kunde vi följa Félice lyxiga möhippa i Paris via sociala medier, och under sommaren blir alltså Félice och Nils man och hustru.

Men ett bröllop är inget som Félice Jankell har gått och drömt om.

– Aldrig någonsin. Nu slår jag ändå till, när man har chansen, säger hon skämtsamt när hon gästar Titti Schulz i P4.

”Jag har hittat människan i mitt liv”

Drömmen om ett bröllop har dock ändrats i och med att hon träffade sin partner Nils Tham.

– Nu tycker jag att det är helt fantastiskt för att jag har hittat människan i mitt liv. Och jag tycker att det är fantastiskt att få fira med sina vänner och de man älskar, säger hon i P4.

Nils Tham och Félice Jankell under årets ELLE-gala.
Nils Tham och Félice Jankell under årets ELLE-gala.

Hon har svårt att relatera till personer vars största dröm i livet varit att en dag få gifta sig.

Berättar om parets fina relation

Félice Jankell och Nils Tham har sonen Winston tillsammans, och det råder inga tvivel om att hon hyser en enorm kärlek till pappan till hennes barn och sin blivande make.

Annons

– Han är min bästa vän, och förstår mig helt. Här om dagen kom jag hem och va tyst en hel dag för att jag var ledsen för någon roll. Och då låter han mig få vara i min lilla bubbla och stör inte, för att han vet.

Och trots att Félice och Nils utåt sett ser ut att ha valt olika vägar yrkesmässigt så finns det flera likheter. Hon förklarar att Nils är intresserad av film, har gått på teaterskola och driver ett produktionsbolag. Hemma läser de ofta manus mot varandra.

– Hans åsikt är den jag värderar högst. Det är väldigt fina samtal och han hjälper mig väldigt mycket i tänkandet, säger Félice Jankell.

Vill du få en regelbunden dos av inspiration?

Vi ser till att du alltid har full koll på de senaste modetrenderna och skönhetstipsen samt kulturvärlden. Fyll bara i dina uppgifter här så sköter vi resten.

Annons