Trendar: NostalgiI rampljusetMin aborträttLivsstilLivsberättelserMitt liv

Filip Lamprecht ryter ifrån efter påhoppen på flickvännen Peg Parnevik

08 apr, 2021 
AvElin Jonsson
Fotograftt/Instagram
Filip Lamprecht backar Peg som får motta hat på nätet.
Nu får det vara nog! Så känner Filip Lamprecht när hans flickvän Peg Parnevik fått motta en massa hat på sociala medier.
Annons
Allt du vill veta om Peg ParnevikBrand logo
Allt du vill veta om Peg Parnevik

För drygt tre år sedan blev kändisdottern, tv-profilen tillika artisten Peg Parnevik tillsammans med kändissonen Filip Lamprecht, och sedan dess har kärleksresan gått både upp och ned. Paret har gjort slut och blivit ihop igen ett flertal gånger. Men efter det senaste uppbrottet har de stått riktigt starka, vilket Peg Parnevik själv varit öppen med i sin podcast Pillowtalk.

Pegs ord efter ryktet mellan Filip & Linn i Let's dance

Men nu verkar det som att paret än en gång stött på patrull. Då Filip Lamprecht numera dansar tätt tillsammans med Linn Hegdal i TV4-tävlingen Let's dance har det uppstått ett romansrykte mellan proffsdansaren Linn Hegdal och Peg Parneviks pojkvän Filip.

Romansryktet har då givetvis nått Peg Parnevik som svarade upp, och röt ifrån nu för ett par dagar sedan.

Annons

”Det är nog nu. Jag har fått nog. Jag är i ett förhållande med Filip. Linn är i ett förhållande med Jacob. Om jag ser en till kommentar eller dm om det kommer jag att bli oförskämd. Förstår ni ens hur okänsligt och taskigt det är mot någons partner i livet och i kärlek?”, röt hon ifrån på sina sociala medier och fortsatte:

”Jag är ledsen att jag lackar ur, men när folk kommer efter min relation och mitt utseende och så vidare.”

Filip Lamprecht ryter ifrån efter attackerna på Peg

Nu verkar det även som att ryktet fått Filip Lamprecht att se rött, och inte bara att folk kommenterar den eventuella romansen med Linn Hegdal. Det verkar finnas personer där ute som attackerar Peg Parnevik på sociala medier-kanaler. Riktiga troll!

”Nu räcker det med elaka kommentarer, DMs och artiklar som är riktade mot min flickvän. Det är helt sjuk va elaka grejer folk skriver och det är inte ens till mig, utan folk går specifikt till hennes Instagram och bilder bara för att såra och hota henne.”

”Och vissa väljer att formulera sig som att de pratar för mig. Nu räcker det, jag älskar min flickvän och jag ber er att om du inte har något snällt att skriva så håll det till dig själv.”

Foto: TT/Instagram

Annons