Trendar: NostalgiI rampljusetMin aborträttLivsstilLivsberättelserMitt liv

First Aid Kit-Klara har friat till kärleken

31 aug, 2020 
Klara Söderberg från First Aid Kit har förlovat sig. I en serie bilder visar hon nu hur det gick till när hon friade till kärleken Mikael Norberg Tot.
Annons
KÄNDISARNA SOM FÖRLOVAT SIG 2020Brand logo
KÄNDISARNA SOM FÖRLOVAT SIG 2020

Lillasystern i duon First Aid Kit har förlovat sig! På Instagram visar Klara Söderberg, 27, upp en fotoautomat och skriver:

– Jag fick fria till den bästa personen jag vet i dag. Han sa ja.

Överraskningsfest och middag

Förlovningen skedde alltså inuti fotoautomaten. Klara har postat bilder i sin Instagram story som förklarar händelseförloppet. På en bild, som är en re-post från en av Klaras vänner, står att fotoautomaten har ”spelat huvudrollen i ett frieri så nu kallas den förlovningsautomaten”.

Klara har även re-postat ett videoklipp i sin story som visar hur hon och fästmannen Mikael Norberg Tot, till jubel och ”grattis”-rop, kliver in i en lokal där vänner och familj har samlats. I en bildserie i flödet har Klara taggat Häktet, den restaurang och bar på Södermalm i Stockholm där förlovningen och festen ägde rum.

Efter överraskningsfesten skålar paret under en middag på restaurang Agrikultur i Stockholm, vilket Klara också postat en bild på i sin story.

Annons

”Firar med stil”, skriver hon på bilden.

Kändisvännerna gratulerar

Bland kommentarerna på Instagram finns såklart massvis med lyckönskningar från Klaras nära 25.000 fans och följare. Där finns även kommentarer från en rad kända vänner.

”åååååååh!!!”, skriver Linnea Henriksson och postar hjärt-emojis.

Josefin ”Little Jinder” Jinder skriver: ”Näää va FINT!!!!”.

Fredrik Wikiingsson har postat ett hjärta och Amanda Schulman hälsar ”Grattis!!!” plus emojis på hjärta och champagne.

Även den internationella stjärnan Maggie Rogers postar hjärtan.

Längtar efter lugnet på landet

Klaras förlovning kommer bara några månader efter att storasystern Johanna Söderberg, 29, andra halvan av First Aid Kit, blivit mamma.

Klara har tidigare berättat i en intervju med Elle om hur hon längtar efter ett liv på landet med hus, hundar och barn.

– Vi har sett alla storstäder, nattlivet, vi gör det konstant i vårt jobb. Då längtar man efter lugnet. Det finns så många fina platser i Sverige också. Vi älskar Sverige nu, förr har vi alltid drömt om USA, sa hon då.

Foto: TT

Text: Jessica Rådne

LÄS MER:

Annons