Felice Jankell är gravid!

Det var i tisdags som Félice publicerade ett inlägg på sin Instagram med den stora nyheten: I november ska hon bli mamma!

Att det ens är möjligt att älska någon så innerligt & djupt som man ännu inte mött..”, skriver Félice i sin kärleksförklaring på Instagram.

503 Service Unavailable

Det är många som gratulerar paret och bland lyckönskningarna under inlägget finns flera välkända namn. Däribland lillasyster Happy Jankell, mamma Annika Jankell, influencern Margaux Dietz och artisten Oscar Zia, för att nämna några.

 

Felice Jankell och Nils Tham väntar barn

Félice Jankell och Nils Tham på World Childhood Foundations 20-årsjubileum. Bildkälla: TT.

Nuvarande pojkvännen och blivande pappan Nils Tham, 33, är son till Lottie Tham, en av H&M:s huvudägare. Nils har tidigare varit gift med konstnären Clara Hallencreutz. Paret gick skilda vägar efter tre år som gifta och ska nu bli föräldrar under samma år, fast på två olika håll. Clara väntar nämligen i sin tur barn med skådespelaren Fares Fares – aktuell som sommarvärd i P1 och med succéserien Chernobyl på HBO.

Félice och Nils blir föräldrar för första gången

Bebislyckan innebär att paret blir föräldrar för första gången och efter den fina kärleksförklaringen på Instagram finns det inte mycket mer att göra än att önska paret all lycka till.  Någon annan som önskar paret lycka till är Félice mamma och blivande mormor, Annika Jankell.

När ens barn ska få barn…herregud…Nu förstår jag precis vad alla mor o farföräldrar talar om när de beskriver den euforiska lyckan över sina barnbarn! Orden räcker inte till att beskriva alla varma känslor!”, skriver Annika Jankell under Félice bild på Instagram.

Läs mer:

Nour El Refais svar på tal efter gravidpåhoppen: ”Håll käften”

Kenza har blivit mamma – se första bilderna på sonen!

Fares Fares debuterar i sommar i P1: ”Gör det för deras skull”

Mer läsning

Femina