6 kändisbarn som har gått i sina föräldrars fotspår
Slå på ljud

Carina Berg, 43, och maken Erik Berg, 31, är föräldrar till sonen Otto och nu väntar de sitt andra gemensamma barn. Om allt går som det ska beräknas den lilla i magen komma nu till våren, och den nya familjemedlemmen verkar mer än välkommen. Det var i ett inlägg på Instagram som tv-profilen avslöjade den glada nyheten. Då skrev hon:

”Lilla älskling. Välkommen till oss när du är färdigbakad till våren. Vi är fyra lyckliga och väldans glatt överraskade familjemedlemmar som väntar på dig med massa kärlek och gos”.

Carina har även sonen Holger, 10, från det tidigare äktenskapet med Kristian Luuk, 54.

Carolina Gynnings varning om Holger

I podden Gynning och Berg hittar sig själva fick Carina nyligen en varning från sin vän och podd-kollega Carolina Gynning, 42. Då påpekade hon att det kommer bli en väldigt stor åldersskillnad mellan Holger och bebisen i magen.

– En sak som jag verkligen undrar nu Berg, du kanske inte har tänkt på det, men det är ju ganska långt emellan dina första barn?, sa Carolina Gynning då till sin väninna.

– Ja, det har jag tänkt på, medgav Carina Berg.

Men trots Carolinas varning verkar Carina inte speciellt orolig över hennes barns situation och hon värderar egentid med dem på olika sätt. I september fyllde Holger tio år och nu har han fått sin födelsedagspresent, som var en upplevelse.

Den hyllade födelsedagspresenten

Födelsedagspresenten var inget mindre än en mysig weekend på Vildmarkshotellet på Kolmården tillsammans med mamma Carina. Nu hyllas hon av följarna för presenten, eftersom det var något som både hon och Holger uppskattade.

”Dubbelpresent, det bästa som finns!”, skriver en följare.

”Smart! Bästa ge-bort-presenten ju! Den idén ska jag lätt sno till min 15 åring”, skriver en annan.

Bilden, som Carina lagt upp på Instagram, visar när de båda ligger i sängen och det verkar som att de precis njutit av lite spa. Till bilden skriver hon:

”Holger fick i födelsedagspresent att åka på lyxmyshelg med mig. AKA present till mig själv! /Geni-mamman”

Det är även följare som poängterar att det är viktigt och smart att göra något som båda uppskattar för att få kvalitetstid tillsammans.

”Viktigare än nånsin med egentid med de "stora" när de "små" tar mycket tid”, skriver en.

”Geni är du, det har jag alltid sagt! Ser riktigt härligt ut!”, skriver en annan.

Läs mer:
Märtha Louise om beskedet om Durek: ”Krossade mig totalt”
Martin Melin talar ut om okända sjukdomskampen
Karl Fredrik på Österlen sänder nyårsspecial från Eklaholm

Mest läst