Trendar: NostalgiI rampljusetMin aborträttLivsstilLivsberättelserMitt liv

Följarna hyllar Nour El Refai för klädvalet till sonen Sami

01 jun, 2021 
AvElin Jonsson
AvElin Jonsson
Fotograftt/Instagram
Följarna hyllar Nour El Refai för klädvalet till sonen Sami
Efter att Nour El Refai visat upp en ny bild på sonen Sami där han springer omkring i en söt gul klänning, trillar det in hyllande ord från följarna bland kommentarerna.
Annons
Se trailern till Skitsamma - som Nour El Refai har regisserat:Brand logo
Se trailern till Skitsamma - som Nour El Refai har regisserat:

Komikern tillika kattälskaren Nour El Refai och Henrik Schyffert blev föräldrar åt lilla Sami i slutet av oktober 2019. Och efter det har vi fått ta del av parets liv som småbarnsföräldrar i både poddformat och bilder på sociala medier. Dock har Nour El Refai och Henrik Schyffert valt att hålla sonens ansikte dolt på bilder. Lille Sami är Nour El Refais första barn men Henrik har sedan tidigare två söner, 19 och 22 år gamla, tillsammans med ex-frun Bea Uusma.

Nour El Refai aktuell med serien Skitsamma

Nour El Refai som även skådespelar är nu aktuell med nya serien Skitsamma (som har premiär på discovery+ den 4 juni) med vilken hon debuterar som regissör.

”Jag är så stolt att äntligen få berätta att jag ska debutera som REGISSÖR!”, skrev Nour El Refai på sina sociala medier när hon avslöjade nyheten i februari.

Annons

I serien kommer vi få bland andra få se stjärnorna Yandeh Sallah (Eagles), Lancelot Ncube (Kalifat), Oscar Zia, Malte Myrenberg Gårdinger och (Johan Rheborgs dotter) Josefin Rheborg. Nour El Refai utlovar en hel del nakenscener under sitt besök i Morgonstudion.

Nour El Refai visar upp sonens söta outfit

Och med en tv-seriepremiär alldeles runt hörnet är det full rulle för småbarnsmamman Nour El Refai, det är pressintervjuer hit och pressintervjuer dit. I samma veva gör hon klart att hon längtar tills att pandemin och restriktioner kan börja släppa. För hon vill ta med Sami på vattenland och käka gott.

”Han vill uuut och hiiiit och diiiit och jag bara japp... Min största längtan när pandemin är under kontroll är att få ta med Sami till ett vattenland och äta svindyra pommes”, skriver Nour El Refai nu på sina sociala medier samtidigt som hon visar upp en bild på Sami bakifrån. På bilden har sonen även en gul och söt klänning, och flera av följarna fullkomlig tuppar av när de ser sonens grymma outfit.

Annons

”Älskar klänningen”

”Vilken fin klänning. Vart e den från?”, undrar en nyfiken varpå Nour svarar att hon inte riktigt minns.

”Jaa så GULLIII!! Tror Åhlens, namnlapp i vägen kan ej se”, svarar Nour och en annan följare gör klart att klänningen är från Åhlens – något hon vet eftersom hennes dotter ”har samma”.

”Fantastiskt ! Kul att se om grabben fortsätter i samma klädstil när han/hen får bestämma sin stil själv. Coolt som bara den”, skriver en annan. Och det fortsätter: ”Så fint att han vill ha klänning”, ”Älskar klänningen!”, och så vidare.

Nour El Refai möter även kritik...

Vidare låter inte kritiken vänta på sig, några fräser ifrån och menar att Sami inte valt kläderna själv, eller att han ännu inte ”känt av samhällets normer.” Men dessa kommentarer väljer Nour att inte svara på.

Annons