Trendar: NostalgiI rampljusetResorMin aborträttLivsstilLivsberättelserMitt livÅrets Feminista

Följarnas chock efter bilden på Mia Skäringer

26 okt, 2020 
AvLovisa Ström
FotografTT/instagram
Mia Skäringer en av Sveriges mest hyllade komiker. Nu reagerar följarna stark på hennes senaste bild på Instagram. ”Kände knappt igen dig”, skriver en.
Annons

Mia Skäringer är en av Sveriges största komiker och fortsätta bara att gå från klarhet till klarhet. Under de senaste åren har hon levererat succé efter succé, och har under sin karriär byggt upp en trogen följarskara.

Hennes resa i offentligheten började genom SVT-serien Mia och Klara som hon gjorde tillsammans med vännen och kollegan Klara Zimmergren. Serien hade premiär 2007, och under programmets gång kunde man se Mia i olika roller som Tabita och Gulletussan. Men då hon verkligen blev ett med svenska folket var år 2010 när hon tillsammans med andra komiker som Johan Rehnborg, Felix Herngren, Henrik Dorsin och Josephine Bornebush leverade ett av tidernas mest populära tv- och humorprogram - nämligen Solsidan.

Men år 2018 gav hon sig ut på ett helt annat äventyr, och precis som allt annat hon gett sig hän till blev även det äventyret en stor succé. Oavsett hur många extra föreställningar hon la till på sin turné runt om i Sverige sålde hennes show Avig Maria – no more fucks to give slut gång efter gång, och under förra året sålde hon ut Globen i Stockholm hela sex gånger.

Annons

Rättigheterna till showen köptes senare upp av streamingtjänsten Netflix där den sedan hade premiär den 17e juni som en show på nästan två och en halv timme. I ett pressmeddelande från Netflix meddelas föreställningen ha setts över 300 000 personer.

Mia Skäringers plötsliga utseendeförvandling

Mia är väldigt aktiv på sina sociala medier och brukar dela med sig av både de glamorösa och mindre glamorösa delarna av sin vardag. Trots att hon har över en halv miljon följare har hon en nära relation till de som följer henne, och många brukar ofta visa sin uppskattning till komikern för att hon inte bara visar upp det som är perfekt.

På hennes sociala medier lägger hon upp allt ifrån humorsketcher till djupare tankar, familjerelaterade inlägg och jobb. Men det är när hon under gårdagen lägger upp en så kallad behind the scene-bild på hennes Instagram som många av hennes följare reagerar starkt.

Anledningen till de starka reaktionerna är att många först inte såg att det var hon på bilden, och sedan fick en rejäl chock när de förstod att så faktiskt var fallet.

I kommentarsfältet uttrycker många sin förvirring.

”Kände knappt igen dig”, skriver en.

Och bilden verkar ha väckt liknande tankar hos många.

”Trodde det var Debbie Harry först”, skriver en.

”Va? Jag trodde det var Debbie Harry”, skriver en annan.

8 power-kvinnor du inte får missa på InstagramBrand logo
8 power-kvinnor du inte får missa på Instagram

Läs mer:

Annons