Trendar: NostalgiI rampljusetMin aborträttLivsstilLivsberättelserMitt liv

Första bilden på Tuva Novotny och Alexander Skarsgård ihop

09 sep, 2022 
AvSaga Pettersson
AvSaga Pettersson
Fotograftt, Instagram
Första bilden på Tuva Novotny och Alexander Skarsgård ihop
Det har ryktats om att Tuva Novotny och Alexander Skarsgård är ett par sedan flera år tillbaka. Men de själva har duckat frågor om sitt privatliv.
Nu har skådisarna fångats på bild ihop för första gången!
Annons
5 saker om Tuva Novotny som du kanske inte vissteBrand logo
5 saker om Tuva Novotny som du kanske inte visste

I början av året började det tisslas om att Tuva Novotny och Alexander Skarsgård är ett par, sedan flera år tillbaka. I podcasten Inte din morsa hör vi Sanna Lundell och Ann Söderlund, och i ett avsnitt diskuterade de det faktum att ingen skrivit om att de två skådisarna är ett par.

– Vi har pratat om det flera gånger att de är ett par, att de har varit det i flera år och de är typ två av våra största internationella kändisar och ingen skriver om det. Jag tycker att det är så märkligt, sa Ann Söderlund då.

Tuva Novotny var höggravid i slutet av april

När Ann Söderlund ska ha pratat med Tuva Novotny under inspelningarna av Bonusfamiljen ska Tuva själv ha sagt att hon och Alexander Skarsgård är ett par sedan flera år tillbaka – och att hon inte vet varför det inte pratas om i media.

Annons

– När jag spelade in min miniroll i Bonusfamiljen så pratade jag med Tuva om det där och hon sa ”Jag vet inte varför det är så, vi har varit tillsammans i många år. Vi har inte förnekat det och det är ingenting som vi försöker hålla hemligt”. Hon tyckte också att det var världens konstigaste grej, fortsatte Ann berätta.

Tuva Novotny på ELLE-galan 2022.
Tuva Novotny på ELLE-galan 2022.

Två månader senare dök Tuva Novotny upp höggravid på ELLE-galan. Men om det fanns någon partner med i bilden ville hon inte svara på. I intervjuer där efter har både Alexander Skarsgård och Tuva Novotny duckat alla frågor som rör deras kärleksliv.

Se första bilden på Tuva Novotny och Alexander Skarsgård

Men nu har Tuva Novotny och Alexander Skarsgård för första gången fångats på bild ihop!

Tuva och Alexander har jobbat ihop i Lars von Triers och Niels Vørsels kommande dramaserie Riket exodus, som har premiär på Viaplay i oktober.

Vill du få en regelbunden dos av inspiration?

Vi ser till att du alltid har full koll på de senaste modetrenderna och skönhetstipsen samt kulturvärlden. Fyll bara i dina uppgifter här så sköter vi resten.

Annons