Trendar: NostalgiI rampljusetMin aborträttLivsstilLivsberättelserMitt liv

Första bilderna på nya ”Ica-Stig” – hen tar över i butiken

26 jan, 2021 
AvSara Wizén
Spekulationerna kring vem som blir nya ”Ica-Stig” har varit i full gång de senaste veckorna. Många har tyckt det är på tiden för en kvinna – och Suzanne Reuter har blivit oddsfavorit. Nu har första filmen med nya butikschefen släppts – men vi har ännu inte fått se ansiktet. Samtidigt sprids en bild på Tomas Ravelli iklädd Ica-kavaj i sociala medier.
Annons
6 stora händelser att ha koll på 2021Brand logo
6 stora händelser att ha koll på 2021

Sedan Loa Falkman lämnade Ica-butiken i rutan har de nya reklamfilmerna gett ledtrådar kring vem som tar över rollen som butikschef. Gissningarna har varit många och på spelsajten Bettson har Suzanne Reuter varit oddsfavorit – både på grund av ledtrådarna och för att många tyckt det är dags för en kvinna att ta över.

Men i senaste reklamfilmen när nya ”Ica-Stig” spatserar i butiken är det av bilderna att döma en man som tagit på sig Ica-kavajen. Skådespelarens ansikte täcks över genomgående i filmen så än vet vi inte säkert vem det är.

Vem är efterträdaren?

Gissningarna fortsätter gå varma efter senaste reklamen, men två personer är särskilt framträdande, skriver Hänt som rekat kommentarsfälten.

”Måste vara Johan Rheborg. Gångstilen, hårfärgen, frisyren. Allt skriker Johan”, skriver en person.

”Måste ju vara Johan Rheborg syndens på frisyren...”, skriver en annan.

Men även Björn Kjellmans namn nämns genomgående.

Annons

Thomas Ravelli i Ica-kavaj

Både Johan Rheborg och Björn Kjellman finns med på oddslistan på Bettson. Men förra veckan kom en ny möjlig efterträdare in i bilden som inte alls spelats på. En bild på Thomas Ravelli iklädd Ica-kavaj började spridas, vilket Nyheter24 snappade upp.

Thomas Ravelli var dock fåordig när Nyheter24 kontaktade honom och hade ingen kommentar.

Men dagen efter lades ett klipp upp av Ica på Youtube där karaktärerna Ulf och Ebba pratar om att man i veckans film nästan kunde gissa Loas efterträdare, rapporterar Svensk Dam.

– Ja, fast såg du den där bilden på Thomas Ravelli i Ica-kavaj? säger karaktären Ulf i klippet.

Någon dag senare lade Facebooksidan för Thomas Ravellis klädmärke, Ravelli AB, upp klippet. Och sedan även själva bilden där forna fotbollsspelaren syns i Ica-kavajen.

Som grädde på moset har Svensk Dam sett att Paul Tilly, som spelar karaktären Ulf , förra veckan upp en bild på Instagram där bilden på Thomas Ravelli i Ica-kavaj syns på datorskärmen i bakgrunden.

Vem som faktiskt tagit sig an rollen som nya ”Ica-Stig” avslöjas den 31 januari.

Annons