1:9

Efter reklamen: Vem är Melania Trump?

(1:9)

Under fyra år i Vita huset var både president Donald Trump och Första damen Melania Trump huvudpersoner i kontrovers efter kontrovers. Medan Donald Trump kritiserades för sina allt mer extrema uttalanden, så pratade man om hur lite Melania Trump verkade trivas i rollen som Första dam. När paret åkte till gränsen mot Mexiko för att träffa flyktingar hade hon på sig en jacka med texten ”Jag bryr mig verkligen inte, gör du?” på ryggen, vilket många tolkade som ett tydligt budskap. Det har också spridits ljudupptagningar där Melania pratar illa om att behöva pynta Vita huset för julen, samt konstaterats att hon kopierat tidigare Michelle Obama-tal.

Därför är det kanske inte så konstigt att Melania Trump verkar ha tyckt det varit skönt att dra sig tillbaka från rampljuset efter tiden i Vita huset. Sedan hon och maken lämnade Washington D.C. i januari har Melania inte synts till många gånger.

Donald Trumps kryptiska förklaring – det gör Melania nu

Frågorna om Melania som ingen vågar ställa

Donald Trump verkar redan förbereda sig för en ny presidentkampanj i nästa val, 2024. Men samtidigt som han gör det så undrar alla som jobbar nära honom samma sak, nämligen ”var är hans fru?”. Ingen vet var Melania Trump bor, menar författaren Michael Wolff, som har skrivit boken Landslide: The final days of the Trump presidency.

– Ingen vet riktigt var Melania bor någonstans. Det är ofta som hon inte är med honom. Det var sant i Vita huset, och det är sant nu, säger Wolff till Daily Mail.

Att det gifta paret tillbringar så lite tid tillsammans har fått många att höja på ögonbrynen, men samtidigt vågar man inte ställa frågan till den forna presidenten.

– Folk runt Trump har fortfarande frågor, men de vill inte ställa de frågorna. Det förblir elefanten i rummet som ingen vill ta i.

Jill Bidens modeval – piken mot Melania Trump

Mer läsning

Femina