Brottningsikonen Frank Andersson gick bort i september 2018, 62 år gammal. I den nya dokumentären Min pappa Frank Andersson som sänds på TV4 djupdyker man i Franks brokiga liv, kantad av både sportsliga prestationer och ett dramatiskt kärleksliv. Det är brottarens son Isac som ligger bakom dokumentären, och i ett försök att förstå sin pappa har han intervjuat ett antal personer som kände honom i livet.

En av dem är Alexandra Charles, 74, som var nattklubbsdrottning i Stockholm med sin välkända nattklubb Alexandra's. På slutet av 70-talet började Frank Andersson besöka klubben.

– Bland de som kom så var det bland annat Frank Andersson. På så sätt lärde vi känna varandra, säger Alexandra Charles i dokumentären, och fortsätter:

– Han gillade nattlivet helt enkelt och mitt ställe var då ett av de självklara ställen att gå till på den tiden.

Alexandra Charles romans med Frank Andersson

Frank Anderssons sociala inställning och kändisskap gjorde honom till en uppskattad gäst på klubben.

– Han gillade musik, han tyckte om att dansa och han umgicks med folk, på så sätt var han en tillgång.

Frank och nattklubbsägaren hade också en romans.

– En brottare är i fin fysisk form, så det är klart att det fanns attraktion där, det förstår vi ju alla, säger Alexandra Charles i dokumentären.

Däremot var det inget som varade särskilt länge, efter att Alexandra Charles insåg hur Frank Andersson fungerade.

– Ja, man får väl säga... jo vi hade en kort fling, men den var väldigt kort och det var lika bra det. Det var bäst det som skedde. Jag insåg att det är bäst att hålla honom på lite avstånd just på grund av den här sidan att han var ganska så opålitlig.

Läs mer:

Kändisarna som är lika gamla – de föddes samma år

Lill-Babs, Avicii och 22 andra kändisar som lämnade oss 2018