TV: Skavlan slutar som programledare - gör sista säsong
0:53

Efter reklamen: TV: Skavlan slutar som programledare - gör sista säsong

(0:53)

Slå på ljud

Hyllade programledaren Fredrik Skavlan är tillbaka i tv-rutan med Skavlan, efter en tids pappaledighet, då han har ersatts av Carina Bergfeldt. När programledaren efter förra säsongen valde att ta ledigt menade han att det berodde på hans livssituation med familjen.

”För att få livspusslet att gå ihop kunde jag bara förbinda mig till höstsäsongerna den här omgången. Jag bor med en skådespelerska, och om hon ska kunna ta roller utanför Oslo måste vi helt enkelt dela året mellan oss. Kalla det gärna en pappaledighet”, skrev han i ett mejl till Nöjeslivet.

Fredrik Skavlan och Maria Bonnevie på väg till fest.

Frode Hansen

Skavlan lever sedan 15 år tillbaka med skådespelaren Maria Bonnevie, som han har tre barn tillsammans med. Barnen är nu åtta, fem och tre år gamla, och familjen bor tillsammans i Oslo.

Fredrik Skavlans vuxna barn

Men de tre barnen med Bonnevie är inte Skavlans enda barn – han har faktiskt tre till, som nu alla är vuxna.

Mellan 1989 och 1998 var Fredrik Skavlan gift med exfrun Sophia Skavlan, och de fick tillsammans tre barn – George, Selma och Susanne. Fredrik och Sophia gifte sig så unga att Skavlan bara var 32 år när de skilde sig efter nio år tillsammans.

Idag har hans tre äldsta barn blivit vuxna, och till och med skaffat egna familjer. Äldsta sonen George är gift med sin kärlek Johanne, och de två har fått sitt första barn tillsammans – Fredrik Skavlan är alltså både nybliven farfar, samtidigt som hans yngsta barn går på förskola.

Så här ser Skavlans vuxna barn ut

George Skavlan, med sin fru

Selma Skavlan

Susanne Skavlan, till vänster

TV: Veckans snackisar du inte vill missa
0:48

Efter reklamen: TV: Veckans snackisar du inte vill missa

(0:48)

Slå på ljud
Mest läst