Gigi Hadid visar upp kroppen 4 månader efter förlossningen

I september förra året kom kärleksbarnet till supermodellen Gigi Hadid och den forna One Direction-medlemmen tillika artisten Zayn Malik med storken. Och ja, det blev en liten dotter – vars namn de länge höll hemligt. Fram tills härom veckan då paret (äntligen) avslöjade flickans namn – Khai.

Fick reda på graviditeten strax innan modeveckan i Paris

Nyligen satt modellen Gigi Hadid och mindes tillbaka på modeveckan i Paris förra året. Och hon avslöjade att hon var gravid när hon klev fram på Jacquemus Runway.

”Ett år sedan idag! Min lilla flicka var där inne”, skrev Gigi Hadid intill en Instagram-video där hon graciöst gick fram på catwalken. Och i ett Twitter-inlägg förklarar hon att hon fick reda på graviditeten strax innan modeveckan i Paris:

”Jag mådde så illa backstage, men jag lärde mig snabbt att jag kunde kontrollera det någorlunda om jag åt ofta. Så mamma packade ner en massa snacks innan varje show.”

Moderskapet faller sig så naturligt för Gigi

Gigi Hadid som innan mammalivet brukade beträda den ena catwalken efter den andra i sitt jobb som fotomodell, har nu en helt annan vardag. Nu tillbringar hon mer tid med lilla familjen.

– Moderskapet faller sig så naturligt för Gigi, förklarar en källa till sajten ET-online och försäkrar oss om att hon är en naturbegåvning.

Gigi Hadid är tillbaka på jobbet

Men nu verkar Gigi Hadid vara tillbaka på jobbet (om än för en stund), för på sociala medier delar hon med sig av backstage-videos från en plåtning med ett stort sminkmärke. I samma veva får vi ta del av hennes outfit, vilket är en magtröja som visar Gigi Hadids navel!

”Första dagen med Maybelline för i år”, skrev hon när hon publicerade filmklippen.

Gigi Hadids söta magtröja

LÄS MER:

Nya bilderna på Gigi Hadid – 4 veckor efter förlossningen

Gigi Hadids första tid som mamma – efter tystnaden om dotterns födsel

Taylor Swifts gulliga present till Gigi Hadids nyfödda dotter

Mer läsning

Femina