Trendar: NostalgiI rampljusetMin aborträttLivsstilLivsberättelserMitt liv

Gigi Hadid visar upp kroppen – fyra månader efter förlossningen

29 jan, 2021 
AvElin Jonsson
Fotograftt/Instagram
Gigi Hadid visar upp kroppen 4 månader efter förlossningen
Gigi Hadid är tillbaka till jobbet och modellar igen bara fyra månader efter dottern Khais födsel i september. I samma veva visar supermodellen upp magen i en supersöt magtröja!
Annons
Gigi Hadid visar upp dotterns barnrumBrand logo
Gigi Hadid visar upp dotterns barnrum

I september förra året kom kärleksbarnet till supermodellen Gigi Hadid och den forna One Direction-medlemmen tillika artisten Zayn Malik med storken. Och ja, det blev en liten dotter – vars namn de länge höll hemligt. Fram tills härom veckan då paret (äntligen) avslöjade flickans namn – Khai.

Fick reda på graviditeten strax innan modeveckan i Paris

Nyligen satt modellen Gigi Hadid och mindes tillbaka på modeveckan i Paris förra året. Och hon avslöjade att hon var gravid när hon klev fram på Jacquemus Runway.

”Ett år sedan idag! Min lilla flicka var där inne”, skrev Gigi Hadid intill en Instagram-video där hon graciöst gick fram på catwalken. Och i ett Twitter-inlägg förklarar hon att hon fick reda på graviditeten strax innan modeveckan i Paris:

”Jag mådde så illa backstage, men jag lärde mig snabbt att jag kunde kontrollera det någorlunda om jag åt ofta. Så mamma packade ner en massa snacks innan varje show.”

Annons

Moderskapet faller sig så naturligt för Gigi

Gigi Hadid som innan mammalivet brukade beträda den ena catwalken efter den andra i sitt jobb som fotomodell, har nu en helt annan vardag. Nu tillbringar hon mer tid med lilla familjen.

– Moderskapet faller sig så naturligt för Gigi, förklarar en källa till sajten ET-online och försäkrar oss om att hon är en naturbegåvning.

Gigi Hadid är tillbaka på jobbet

Men nu verkar Gigi Hadid vara tillbaka på jobbet (om än för en stund), för på sociala medier delar hon med sig av backstage-videos från en plåtning med ett stort sminkmärke. I samma veva får vi ta del av hennes outfit, vilket är en magtröja som visar Gigi Hadids navel!

”Första dagen med Maybelline för i år”, skrev hon när hon publicerade filmklippen.

Gigi Hadids söta magtröja

LÄS MER:

Annons