Trendar: NostalgiI rampljusetMin aborträttLivsstilLivsberättelserMitt liv

Gry Forssell om åldersskillnaden med maken Alex Kossek

16 mar, 2021 
AvElin Jonsson
Fotograftt/Instagram
Gry Forssell om maken Alex Kossek.
Nu visar Gry Forssell upp sitt vackra kärleksbrev till maken Alex Kossek på sociala medier, och samtidigt öppnar hon upp om sina tankar kring parets ålderskillnad – där han är fem år yngre.
Annons
Svenska programledarna då och nuBrand logo
Svenska programledarna då och nu

För tjugo år sedan mötte radio- och tv-profilen Gry Forssell på sin blivande make Alex Kossek då han var nyanställd på hennes dåvarande arbetsplats. Inte visste hon då att de båda skulle syssla med kuttrasju i hela två decennium.

Gry Forrsell är sällan den som pratar om sitt privatliv i offentligheten, men i bland bjuder hon såklart till. Som nu när hon delar med sig av sitt vackra kärleksbrev till maken Alex Kossek.

Gry Forssell om ålderskillnaden med maken Alex

”För 7305 dagar sedan var det torsdag den 15/3 2001. Du hade flirtat lite med mig sedan du började jobba på samma produktionsbolag som jag ..men du var rätt flirtig med alla så jag tog det inte på så stort allvar. Dessutom var du ju fem år yngre än jag, dina kompisars tjejer tog studenten och jag hade nyss fyllt 28 och hade flyttat hemifrån för nio år sedan så det kändes som att vi var i helt olika faser i livet så jag hade aldrig kunnat gissa att det skulle bli vi”, börjar Gry Forssell sin kärlekshälsning på sina sociala medier.

Annons

Slumpen såg till att de hamnade i samma säng

Idag har Gry Forssell och maken Alex Kossek varit gifta i tolv år, men det var inget som var självklart. Nu avslöjar hon hur slumpen såg till att de delade säng för första gången den där kvällen för tjugo år sedan...!

”Men så var vi ett gäng som sågs på en sen lunch – eller om det var tidig middag – du hade din lundakompis Axel på besök och hade visat honom huvudstaden och lunchhäng på Grodan gled över i utekväll och något Jack Daniels-event på Sturecompagniet. Där, sent på natten, inne i regnbågsrummet kysstes vi för första gången. Någon garderobiär snodde (tack gode gud) din jacka med dina hemnycklar och Axel och du fick sova hos mig. Axel på soffan och du i min säng.”

Gry Forssell: Det är ju inte klokt!

Trots att Alex Kossek var lite flörtig med allt och alla, och trots att han var betydligt yngre – och trots att Gry Forssell tänkte att de var på helt olika platser i livet, står de här idag med tjugo år av kärlek i bagaget! Gry Forssell är själv aningen förvånad, men allt mer tacksam för sin fina make.

”Jag visste inte det då men sedan den dagen har det varit du och jag. I TJUGO ÅR. Det är ju inte klokt. Och det har inte varit särskilt svårt heller. Men det är för att du är en så fantastisk människa som alltid är snäll, har tid, energi, nyfikenhet och som jag alltid vill vara med. Allt blir roligare när du är med och jag Älskar dig Alex.”

Se parets kärleksresa & läs kärleksbrevet här:

Foto: TT/Instagram

Annons