Trendar: NostalgiI rampljusetMin aborträttLivsstilLivsberättelserMitt liv

Gustaf Skarsgårds första ord om dottern November

22 nov, 2021 
AvElin Jonsson
Fotograftt/Instagram
gustaf-skarsgård-barn-flickvän-2021
För ett år sedan blev skådespelaren Gustaf Skarsgård pappa till dottern November, och nu berättar han för första gången om lyckan.
Annons
TV: 5 snabba med skådespelaren Gustaf SkarsgårdBrand logo
TV: 5 snabba med skådespelaren Gustaf Skarsgård

Wilhelm Mobergs bok Utvandrarna har blivit film – igen. Denna gång ser vi Lisa Carlehed och Gustaf Skarsgård i huvudrollerna som Kristina och Karl-Oskar i den nya filmatiseringen som har biopremiär den 25 december 2021.

Lisa Carlehed och Gustaf Skarsgård i huvudrollerna som Kristina och Karl-Oskar
Under inspelningen av nya Utvandrarna i fjol.

Inför inspelningen av filmen var Gustaf Skarsgård tvungen att genomgå en kroppsförvandling. Han var tvungen att skaffa sig en riktig Karl-Oskars-figur, något han berättade i Aftonbladet.

Annons

– Man har verkligen fått chansen att kunna jobba med fysiken, förklarade han och fortsatte:

– Det har varit en kombination av att man ska vara bondstark och smal – de hade ju inte så mycket mat på den tiden. Så det har varit ett intensivt arbete. Det har bara varit att träna en jävla massa och äta mycket mindre.

Första orden om 1-åriga dottern

I en ny intervju med magasinet Ica-kuriren berättar skådespelaren mer om sin familj, om hur det är att vara bror till en drös med skådisbröder, sin pappa och om stora ögonblicket då han blev pappa till dottern November för ett år sedan. Dottern har han tillsammans med kärleken och sambon Caroline Sjöström.

gustaf skarsgård och flickvännen sambon Caroline Sjöström
Gustaf Skarsgård med Caroline på vimmel under biopremiären av 438 dagar på Rigoletto i Stockholm, 2019.

– Det har varit viktigt för mig att inte skaffa barn av fel anledning, vilket gjorde att min dotter verkligen kändes som en gåva när hon kom. Plötsligt har man en ny faktor i ens liv som kommer att påverka all framtida beslutsfattning, säger han till tidningen enligt Expressen.

Annons

Gustaf Skarsgårds lycka över dottern November

Lagom till det att dottern November fyllde ett, den 15 november, hyllade Gustaf Skarsgård sin dotter på sina sociala medier med orden:

”Evig tacksamhet till den högste i universum som skänkt mig min största gåva här i livet: hennes liv. För ett år sedan imorgon kom hon och förde med det sig in en dimensionell förändring i mitt universum. Idag är det min första fars dag. Kärlek är nästan ett för litet ord”, skrev han till sin dotter November samtidigt som han visade upp en bild på honom själv tillsammans med dottern.

Se också: 5 saker du kanske inte visste om Gustaf SkarsgårdBrand logo
Se också: 5 saker du kanske inte visste om Gustaf Skarsgård
Annons