Trendar: NostalgiI rampljusetResorLivsstilLivsberättelserMitt livMin aborträttÅrets Feminista

Carolina Gynning om öppenheten i relationen med Viktor Philipson

18 jul, 2022 
AvMichaela Mastad
FotografEero Hannukainen/TT
Gynning och Philipson.
Carolina Gynning och hennes kärlek Viktor Philipson har varit ett par sedan 2019. I en ny intervju öppnar Gynning upp sig om öppenheten i relationen med Viktor och att det är med honom som hon känner sig hemma.
Annons
Carolina Gynnings stilresa genom årenBrand logo
Carolina Gynnings stilresa genom åren

Det var 2019 som Carolina Gynning och Viktor Philipson fall handlöst för varandra. Paret träffades via gemensamma vännen Mira Fröling – och det slog gnistor direkt.

Men deras förhållande har bitvis varit utmanande. Sommaren 2020 tog det slut mellan paret, men det dröjde inte länge förrän de kunde berätta att de blivit tillsammans igen. Sedan dess har relationen gått som på räls och snart kunde de även berätta att de väntade deras första barn tillsammans.

När paret gästade Malou efter tio i början av året berättade Gynning om anledningen till uppbrottet.

– Det var väldigt mycket mitt fel, faktiskt, säger Gynning. För det första var jag så deprimerad över att jag inte blev gravid och då blev jag ju ett monster för jag blev så ledsen och besviken. Och det gick ut över relationen.

Gynning om att kunna vara sig själv med Viktor

Förra sommaren kom Carolinas och Viktors lilla barn till världen och dottern fick namnet Vilda. Carolina har även döttrarna Adele, och Alicia, från ett tidigare förhållande med Alexander Lydecker.

Annons

I dag får vi följa hela familjens upptåg på Gynning och Philipsons Youtube-kanal. Och där får vi också ta del av Carolina och Viktors relation, något som i dag verkar vara ett avslappnat och enkelt förhållande. I en ny intervju med Amelia berättar Gynning att med pojkvännen Viktor Philipson är hon sig själv till hundra procent och att deras relation är fantastisk.

– Jag affirmerade till universum att jag ville ha en partner som inte håller tillbaka. Någon som tycker att alla galna och roliga saker bara är härliga. Det är Viktor, säger hon.

Gynning och Philipson
Carolina Gynning berättar att hon och Viktor har ett bra och frekvent kärleksliv.

”Hoppas att han ska fria”

Något som Gynning är tydlig med i intervjun är att paret har ett frekvent och bra kärleksliv och i frågan på hur går det med hennes och Viktors planer på en trekant svarar hon:

– Jag vill vara med honom i hela mitt liv och hoppas att han ska fria. Han och jag har pratat om att vi är öppna för vad som helst i framtiden. Den gamla grejen – att från och med nu är det bara du och jag och då får vi aldrig göra något med någon annan – det är förlegat. Jag känner inte: ”Han har sagt ja till mig och får inte titta på en annan tjej. Det bästa jag vet är när Viktor säger: ”Vilka härliga bröst hon till höger har.” Att det kan vara så öppet. Man gör ingen grej av det.

Skaffa vårt nyhetsbrev!

Håll dig uppdaterad om det senaste inom resor och äventyr. Vi skickar dig tips och råd om hur du får den perfekta resan!

Annons