Trendar: NostalgiI rampljusetMin aborträttLivsstilLivsberättelserMitt liv

Halloween 2019: Så klär kändisarna ut sig i år

29 okt, 2019 
AvRebecka Gustavsson
Halloweenoutfits 2019
Någon byter karaktär, en annan klär ut sig till sin mamma och vissa går inte ens att känna igen. Ja, halloween är en ypperlig chans att passa på och vara någon annan för en dag. Kika in här för att se sju kändisar som verkligen tagit sina outfits på största allvar i år – och lyckats med det.
Annons

Halloween är verkligen en högtid där du kan få utlopp för din kreativitet och där endast fantasin sätter gränserna. Och oavsett om du letar efter inspiration till din egen outfit eller om du bara är nyfiken, så är det alltid lika roligt att kika på vad kändiseliten klär ut sig till på halloween. År efter år flödar bilderna på sociala medier och det är minst sagt blandade outfits vi får ta det av.

Det finns både de som alltid går all in på kostym och smink som ändrar sitt utseende till något helt annat, och de som tar det lite lugnare och kanske nöjer sig med något mindre skrämmande. Oavsett så är halloween en högtid när vuxna som barn får chansen att vara någon helt annan för en kväll.

Skaffa vårt nyhetsbrev!

Håll dig uppdaterad om det senaste inom resor och äventyr. Vi skickar dig tips och råd om hur du får den perfekta resan!

Nedan har vi samlat en hel del bilder från årets halloweenkostymer och fester, som både kan inspirera och bidra med ett eller annat skratt. Scrolla ner för att ta del av 2019 års bästa halloweenutklädnader, vilken är din favorit?

Annons

Kändisarnas halloween-outfits 2019

1. Jessica Biel och Justin Timberlake som Justin Timerlake och hans mikrofon

Jessica Biel erkände i en tv-intervju att hon inte kan några NSYNC låtar, trots att hon är tillsammans med bandets före detta lead singer. Vilket resulterade i att hon klädde ut sig till just en dåtida Justin Timberlake. Klockrent om du frågar oss!

2. Stormi Webster som Kylie Jenner på MET-galan

Annons

Världens sötaste lilla Stormi har klätt ut sig till ingen mindre än sin mamma, Kylie Jenner. Stormis outfit är en replika på Kylies outfit som hon bar på årets MET-gala. Kan det bli sötare än så här?

3. Demi Lovato som Marie Antoinette

Artisten och skådespelerskan Demi Lovato har varit på ett flertal halloweenfester i år som vi har kunnat följa på hennes Instagram. Men den mest ikoniska utklädnaden hittills måste ju ändå vara denna? Hon har minst sagt prickat rätt med både kläder och smink i detta försök att efterlikna den franska drottningen från 1700-talet, Marie Antoinette. Eller vad tycker du?

Annons

4. Elizabeth Hurley som yrkesmöderskan i Kill Bill

Här har vi en outfit som minst sagt är väldigt lik utan att bli för mycket. Perfekt för dig som inte vill kleta in hela ansiktet i blod men som ändå vill sticka ut. En gul dress, ett svärd och en peruk senare så är du ready to go.

5. Ashely Graham som Jessica Rabbit

Annons

Höggravid och supervacker som vanligt. Ja, den uppmärksammade modellen Ashley Graham har gjort det igen. Det här året klädde hon ut sig till seriefiguren Jessica Rabbit och visst är det likt?

6. Geri Horner (Ginger Spice från Spice Girls) som karaktären Thomas Shelby i Peaky Blinders

Geri Horner (tidigare Halliwell) gjorde minst sagt succé i år med sin kostym. I en video på hennes Instagram kan man se när hon spelar karaktären Thomas Shelby i Peaky Blinders, och det är skrämmande likt. Känner du igen henne med kostymen på?

7. Camila Mendes som Rick Sanchez

https://www.instagram.com/p/B4IbkU7BH10/

Du kanske känner igen henne som Veronica från serien Riverdale? Men under halloween gick hon all in som en ny karaktär, nämligen Rick Sanchez från Rick And Morty this Halloween. ”Ja det är glitter på min kind” skriver Camila under bilden och fortsätter ”det är för hans ikoniska dreggel”.

Läs mer:

Annons