Trendar: NostalgiI rampljusetMin aborträttLivsstilLivsberättelserMitt liv

Hanna Hedlunds besvikelse på Martin Stenmarck: ”Jag blir tokig”

14 dec, 2022 
AvSimon Nilsson Larsson
FotografTT
Hanna Hedlund och Martin Stenmarck
Inför den andra julen efter separationen från Martin Stenmarck, har Hanna Hedlund märkt att hon ensam får ta på sig vissa av uppgifterna.
Något som hon inte är jättenöjd över.
– Jag hoppas att han lyssnar, säger hon i sin podcast Jessica och Hanna – Å andra sidan.
Annons

I fjol berättade Hanna Hedlund och Martin Stenmarck att de går skilda vägar efter att han varit ett par i ungefär 23 år. Under den tiden hann de få tre barn tillsammans.

5 saker du kanske inte visste om Hanna HedlundBrand logo
5 saker du kanske inte visste om Hanna Hedlund

De gjorde klart att relationen mellan dem fortsatt är god, och i radioprogrammet Halv tre med Lotta Bromé berättade Sjumilakliv-artisten att de kommer att fira jul tillsammans i exets hemort Kilafors, strax utanför Bollnäs, även i år.

– Jag kommer åka och hälsa på, vi firar tillsammans en stund där. Så länge det går och den traditionen går att ha så tycker jag att den är fin att ha tillsammans, säger han.

”Jag blir tokig på att man ska behöva göra det själv”

I det senaste avsnittet av podcasten Jessica och Hanna – Å andra sidan berättar Hedlund om allt fix inför luciatåg och julkonserter och allt det där.

Annons

– Myset innan är inte så mysigt, när man stressar runt. Och det måste jag ge mig själv, att den biten har legat på mig att fixa. Nu när jag är separerad, så märker jag att det fortfarande ligger på mig att fixa alla grejer. Jag blir tokig på att man ska behöva göra det själv, säger hon och tillägger:

– Men så är det bara, man kan olika saker.

Insikten efter separationen

Det är framför allt barnens kläder till luciatågen som Hanna Hedlund pratar om. Hon säger att det löste sig, även om det inte blev helt perfekt.

– Men jag tänker inte ta på mig det, för det är inte min uppgift att fixa hela outfiten. Speciellt inte när man är separerade, säger hon och riktar en pik mot exet:

– Hoppas att han lyssnar, säger hon med ett skratt.

I avsnittet reflekterar hon också över hur det är att dela barn med någon som man inte längre är ihop med.

– Det är intressant när man är separerade, att det är så tydligt vad man har gjort och vad man inte har gjort, säger hon och slår fast att det skulle vara önskvärt att dela på uppgifterna.

Vi har sökt Martin Stenmarck för en kommentar.

Skaffa vårt nyhetsbrev!

Håll dig uppdaterad om det senaste inom resor och äventyr. Vi skickar dig tips och råd om hur du får den perfekta resan!

10 svenska kändisar med deras okända föräldrarBrand logo
10 svenska kändisar med deras okända föräldrar
Annons