Trendar: NostalgiI rampljusetResorLivsstilLivsberättelserMitt livMin aborträttÅrets Feminista

Här är 12 svenska kändiskvinnor som dejtat samma män

25 maj, 2022 
AvJohanna Lejon
Fotograftt.
Vilken kärlekskarusell! Kändisvärlden är fylld av personer som dejtat samma personer. Här är några av kvinnorna fallit för exakt samma män.
Annons
Grammis Galan 2022 - se bästa looksen på röda mattanBrand logo
Grammis Galan 2022 - se bästa looksen på röda mattan

Kaka söker maka, brukar man ju säga. Och i kändisvärlden stämmer det verkligen. Här är några kända ansikten som valt att dejta samma kända män.

Efva Attling, Agneta Sjödin, Kattis Ahlström, Jenny Östergren och Niklas Strömstedt

Medan Per Gessle sjöng om Flickorna på TV2 så verkar Niklas Strömstedt föredra flickorna på TV4. Efter skilsmässan från Efva Attling, som han har två söner med, levde Niklas Strömstedt ihop med Agneta Sjödin. De fick dottern Maja ihop.

Niklas Strömstedt och Agneta Sjödin 1998.

När Agneta och Niklas sedan bröt upp blev han ett par med Kattis Ahlström.

Annons
Niklas Strömstedt och Kattis Ahlström 2004.

I dag är dock Niklas gift med Jenny Strömstedt, tidigare Östergren. Paret leder i dag programmet Tillsammans med Strömstedts ihop. Där intervjuar de kända par om deras kärlek. I programmet har de berättat hur de möttes och blev kära.

– Vi bytte nummer. Jag hann knappt därifrån innan första sms:et kom. Det var ju jättehärligt tyckte jag, sa Niklas Strömstedt.

Jenny berättade dock att makens historia inte alls stämde, genom att pika honom lite lätt.

Niklas och Jenny Strömstedt 2022.

– Det var det verkligen inte. Jag kanske skickade ett sms men det var ju du som ville att vi skulle ses. Hela upplevelsen var att det var du som raggade upp mig. Men du är en gammal popstjärna som var stor på 90-talet så du tror att alla tjejer som pratar med dig raggar upp dig, sa hon till Niklas med ett skratt.

Annons

Amanda Schulman, Giovanna Engelbert och Oscar Engelbert

Den som lyssnat länge på Amanda Schulmans och Hannah Widells hyllade podcast Fredagspodden vet att Amanda ett flertal gånger talat om den långa relation som hon under tonåren hade med Oscar Engelbert, son till juveleraren Peter Engelbert och Christel Bonnier.

I dag lever Amanda Schulman med Alex Schulman. Men under sina sena tonår var hon länge ett par med Oscar Engelbert.

Oscar Engelbert är grundare av Oscar Properties och lever i dag ihop med Giovanna Battaglia Engelbert. Då paret gifte sig 2016, och firade under fyra dagar på Capri, kallades bröllopet ”århundradets modebröllop”.

Annons
Giovanna Battaglia och Oscar Engelbert 2014.

Clara Hallencreutz, Felice Jankell och Nils Tham

Nils Tham är en av Sveriges yngsta miljardärer och son till en av H&M:s största ägare, Lottie Tham. Nils och konstnären Clara Hallencreutz (som i dag lever med Fares Fares) gifte sig 2014, i Marrakech. De gick dock skilda vägar bara tre år senare.

Clara Hallencreutz och Nils Tham 2017.

I dag är Nils ihop med Felice Jankell, Annika Jankells och Thorsten Flincks äldsta dotter. De har ett barn tillsammans.

Annons
Felice Jankell och Nils Tham 2022.

Martina Haag, Lotta Lundgren och Erik Haag

2013 kom beskedet som chockade en hel kändisvärld: Martina och Erik Haag skulle gå skilda vägar – efter 18 år och fyra barn tillsammans.

Martina och Erik Haag, 2010.

En kort tid därefter skilde sig också Eriks programledarekollega, Lotta Lundgren. Efter många månaders spekulationer bekräftade Erik och Lotta sin relation.

Annons
Lotta Lundgren och Erik Haag 2020.

Jonna Bergh, Brita Zackari och Kalle Zackari Wahlström

Erik Haags lillebror, Kalle Zackari Wahlström, var under många år ett par med journalisten Jonna Bergh. De har sonen Glenn ihop.

Jonna Bergh och Kalle Wahlström 2004.

Senare blev Kalle ihop med medieprofilen Brita Zackari. I dag leder Kalle och Brita ett flertal tv-program ihop, bland annat Hjälp, vi har köpt en bondgård.

Annons
Kalle Zackari Wahlström och Brita Zackari 2015.

Andra kvinnor som också dejtat samma män:

Det finns givetvis ett flertal andra kändiskvinnor som, också de, dejtat samma män. Tilde de Paula Eby och David Hellenius var exempelvis ett par innan David blev ihop med Renée Nyberg. Anitha Clemence och Cathrine Hardenborg har båda varit tillsammans med E-type. Carina Berg och Gry Forsell har, båda två, haft en relation med Kristina Luuk. Charlotte Perelli och Anders Jensen är i dag ett par, men innan de blev ihop levde Anders med Suzanne Sjögren. Pernilla Wahlgren och Victoria Silvstedt har båda dejtat modellen Marcus Schenkenberg. Hannah Widell har en dotter med Kalle Rosander. Kalle lever i dag med pr-kvinnan Nina Philipsson. Carola Häggkvist och Agneta Sjödin har båda haft en relation med Runar Sögaard och Kajsa Bergqvist och Lena Philipsson har varit gifta med Måns Herngren.

Annons