Fem säsonger och en långfilm senare är karaktärerna i glassiga Solsidan äntligen tillbaka. Efter år av väntan kan tittarna nu se fram emot tre nya säsonger av succéserien, med start den 20 oktober klockan 20.00 på C More och TV4.

Egentligen var det tänkt att tv-serien skull visas på C More den 6 oktober, men på grund av risken för illegal delning har man nu flyttat på premiären:

– Solsidan är vår absolut mest efterlängtade premiär under hösten och därmed hett eftertraktad av illegala streamingtjänster. Solsidan är också det program som vi sedan tidigare vet har fått mycket stor spridning på de illegala streamingtjänsterna. Vi måste nu agera kraftfullt för att skydda vårt material, säger Fredrik Arefalk, kanalchef på TV4 och C More Film och serier.

Tv-serien Solsidan är tillbaka med en sjätte säsong.

I säsong 6, som utspelas 1,5 år efter handlingen i långfilmen, har ett nytt par flyttat till Solsidan. Makarna Eric och Suzy Kenneby är numera grannar till Mickan och Fredde, något som skapar en hel del problem för Mickan. Den smarta diplomaten Suzy är nämligen hennes gamla mobbare från skoltiden.

Vardagen kommer också att bli lite tuffare för Alex, som tagit över hemmasysslorna efter att Anna fått ett långfilmskontrakt i Ungern. Där har Ove Sundberg självklart smitit in som statist.

Nyligen släpptes en trailer till den nya säsongen, där vi får ett första smakprov på vad som komma skall. Kolla in den här nedan!

Solsidan säsong 6 – se trailern:

Läs mer:

TV4 avslöjar – de blir det nya paret i Solsidan

Äntligen är Solsidan tillbaka – då har säsong 6 premiär

Nya serier, filmer och dokumentärer på C More i oktober 2019

Foto: C More//TV4 

Mest läst