Trendar: NostalgiI rampljusetResorMin aborträttLivsstilLivsberättelserMitt livÅrets Feminista

Här är den officiella trailern till The Handmaid's Tale säsong 3

07 maj, 2019 
AvSofia Börjesson
June och Serena i The handmaids tale säsong 3.
I juni har äntligen säsong 3 av The Handmaid's Tale premiär på HBO Nordic, men redan nu kan vi se den officiella trailern!
Annons

På Sveriges nationaldag, den sjätte juni, är det dags. Då får vi äntligen veta vad June (Elisabeth Moss) har för plan för att stoppa Gilead när hon nu återvänder, argare – och mer målinriktad – än någonsin.

Dessutom har HBO Nordic valt att släppa hela tre avsnitt samtidigt på premiärdagen. Hurra!

I den nya – och officiella – trailern till The Handmaid’s Tale säsong 3 får vi se ännu mer av Junes kontrollerade ilska. Hon inleder med orden:

”Kätteri. Det är vad du straffas för. Inte för att du varit med i motståndsrörelsen, för officiellt finns inget motstånd. Inte för att du hjälpt människor att fly, för officiellt är det ingen som flyr.”

Och sedan går trailern vidare och vi får se hur June söker allierade bland andra tjänarinnor (”handmaids”) men även bland högre uppsatta inom Gilead. Kan det verkligen vara så att June och Serena (Yvonne Strahovski) börjar samarbeta? Och kommer kommendör Lawrence (Bradley Whitford) att hjälpa eller stjälpa tjänarinnornas sak?

Annons

Säsong tre av The Handmaid’s Tale handlar om kampen – kanske till och med den slutgiltiga – vars syfte är att få ett slut på Gilead tyranni en gång för alla. Kommendör Lawrence kommer att få ännu mer speltid denna säsong, och producenten Bruce Miller har hintat om att vi kommer att få veta en hel del om honom den här säsongen. Frågan är vad.

Blessed be the fight!

Trailer: The Handmaid’s Tale säsong 3

https://youtu.be/RcTvQx1Wot0

Läs mer:

Annons