Erik och Martina Haag

TT

Det var i augusti 2013 som Martina Haag och Erik Haag lät meddela att de efter 18 år som gifta valt att gå skilda vägar. De gifte sig 1995, men förhållandet höll alltså inte för evigt.

Martina Haag – 5 saker du inte visste om skådespelaren
0:51

Efter reklamen: Martina Haag – 5 saker du inte visste om skådespelaren

(0:51)

Slå på ljud

Istället hittade Erik Haag kärleken i tv-profilen Lotta Lundgren. Martina Haag å sin sida, talar aldrig ut som hennes partners i pressen, så hur hennes kärleksliv ser ut idag är svårt att säga.

Martina och Erik Haags fyra barn

Under förhållandet fick ex-paret Haag i alla fall fyra barn; Jackson, Lucia, Dino och Diana heter de.

Jackson är den äldsta sonen och är i dag är 25 år gammal. Han bor i Stockholm och har valt att leva ett liv bortom offentligheten. Näst äldst är dottern Lucia Haag, som är 23 år.

Agnes Carlsson och Vincent Pontare har fått barn – det ska hon heta

Dino är den yngsta grabben i gänget, och han är i dag 19 år. Även om föräldrarna oftast håller låg profil i media när det kommer till sina barn så har det hänt att kidsen följt med på röda mattan. Inte sällan med minstingen i barnaskaran, Diana.

Och här är Dino i dag!

Martina Haags ord om skilsmässan

När separationen mellan Erik och Martina Haag var ett faktum resulterade skilsmässan i en hel del skriverier i tidningarna. Och det blev inte mindre av den varan när Marina Haag strax senare skrev boken Det är något som inte stämmer (2015) som skildrar en skilsmässa efter ett otrohetsdrama.

Bathina och Aje Philipson skiljer sig – efter 18 år som gifta

Många spekulationer gjorde då gällande att boken kunde vara baserad på Martina och Erik Haags skilsmässa. Det här slog Martina Haag senare fast att det inte stämde.

Det är något som inte stämmer är en bok om skilsmässa. Det är inte en bok om min skilsmässa. Däremot är det en bok jag själv gärna läst när jag skilde mig. Då letade jag efter en handbok, men hittade ingen, förklarade hon till Hälsoliv.

Här är barnnamnen som spås bli populära 2023
0:59

Efter reklamen: Här är barnnamnen som spås bli populära 2023

(0:59)

Slå på ljud
Mest läst