Trendar: NostalgiI rampljusetMin aborträttLivsstilLivsberättelserMitt liv

Här är första bilden på Blake Lively och Ryan Reynolds bebis

17 okt, 2019 
AvEmma Castman
I maj i år avslöjade Blake Lively och Ryan Reynolds att de väntade sitt tredje barn. Men sedan dess har det varit tyst kring paret – fram till nu. På Twitter visar nämligen Ryan för första gången upp familjens nytillskott.
Annons

I maj i år blev det officiellt att Blake Lively och Ryan Reynolds väntade sitt tredje barn. Det var när skådespelarparet dök upp på premiären av filmen Pokémon: Detective Pikachu i New York som de avslöjade sin gravidlycka på röda mattan. Men när barnet väntades komma ville de inte berätta.

I början av oktober började fler medier rapportera om att bebisen kommit till världen och att förlossningen ska ha ägt rum redan två månader tidigare. Paret fortsatte dock att vara hemlighetsfulla kring sin familjelycka, och valde att varken avslöja kön eller visa upp någon bild på barnet – fram till nu.

Blake och Ryan har fått en tredje dotter

Nyligen publicerade nämligen Ryan Reynolds ett inlägg på Twitter – innehållande en bild på sig själv och Blake Lively tillsammans med deras lilla bebis. I texten till inlägget avslöjar han också att paret har fått en dotter.

Blake Lively och Ryan Reynolds har varit ett par sedan 2010. De möttes när de spelade in actionfilmen Green Lantern tillsammans, och bor sedan en tid tillbaka i Bedford utanför New York. Sedan tidigare har paret döttrarna James, född 2014, och Inez, född 2016.

Annons

I flera intervjuer har både Blake Lively och Ryan Reynolds varit noga med att poängtera att de lägger stor vikt vid familjelivet, och att de aldrig är ute på jobb samtidigt för att kunna ta hand om familjen på bästa sätt.

För Daily Mail har Blake Lively även berättat att hon och Ryan är måna om deras barn ska få en lugn uppväxt utanför kändisskapet:

– Vi vill att våra barn ska få ha samma normala liv som vi hade. Vi skulle aldrig vilja ta ifrån dem det vi hade. Det skulle vara själviskt av oss, sa hon enligt tidningen.

Foto: TT

Läs mer:

 

Annons