Trendar: NostalgiI rampljusetMin aborträttLivsstilLivsberättelserMitt liv

Här är första glimtarna från säsong 8 av Game of Thrones

28 aug, 2018 
AvSofia Börjesson
HBO har släppt en teaser-trailer med glimtar från kommande HBO-produktioner – och till fansens stora lycka är Game of Thrones säsong 8 med. Se bilderna här!
Annons

Enligt ryktet kommer den sista säsongen av Game of Thrones i april 2019, och som alla redan är medvetna om är väntan mellan säsong 7 och 8 rekordlång. HBO har nämligen tagit två år på sig att ta fram det avslutande kapitlet som förhoppningsvis kommer att ge oss svaret på vem som får sitta på järntronen.

Men för att stilla abstinensen lite grann kan vi åtminstone glädjas åt att de första bilderna och filmerna börjar komma nu. I någon form av teaser-trailer med en mix av olika HBO-produktioner får vi se glimtar av den efterlängtade Game of Thrones-säsongen.

Bland annat ser vi John Snow krama om Sansa Stark i Winterfell, och Cersei verkar inställd på att göra gemensam sak med sina fiender för överleva det fruktade vinterkriget – eller?

En sak är i alla fall säker, och det är att den stora striden mot ”the white walkers” är ett faktum sedan de rev muren i slutet av säsong 7. Vintern närmar sig, men vi hoppas den passerar fort så att vi slipper denna olidliga väntan.

Se glimtarna från Game of Thrones, säsong 8

https://youtu.be/ouA24T1Tz-Y

Artikeln publicerades först på Baaam.

 

Annons