Trendar: NostalgiI rampljusetMin aborträttLivsstilLivsberättelserMitt livMidsommar

Här är Henrik Schyfferts barn Janne och Ove idag

24 aug, 2022 
AvElin Jonsson
FotografTT/Instagram
Här är Henrik Schyfferts barn idag
Att sönerna nu växer upp är något som skrämmer pappa Henrik Schyffert en aning. Och här är killarna idag!
Annons
VIDEO: Så träffades Nour El-Refai och Henrik SchyffertBrand logo
VIDEO: Så träffades Nour El-Refai och Henrik Schyffert

Komikerparet Nour El Refai, 34, och Henrik Schyffert, 54, blev föräldrar åt sonen Sami i oktober 2019. Sedan sin tidigare relation med Bea Uusma, 56, har Henrik Schyffert även sönerna Janne, 23, och Ove Schyffert, 19.

”Jag vill ju att han ska vara kvar”

Äldsta sonen Janne har redan lämnat boet, och i podcasten Nours poddelipodd - & Henrik berättar Henrik Schyffert om känslan kring att sönerna nu blivit vuxna, och att yngsta sonen Ove även han ska flytta hemifrån en dag.

Annons

– Jag tycker det är så svårt att tänka sig. Jag har ju en son som har flyttat hemifrån och nu har jag bara en kvar som är i liksom flyttåldern. Och jag vill ju inte att han ska flytta än. Jag vill ju att han ska vara kvar, men han är ju liksom sugen, säger han innan han fortsätter:

Henrik Schyfferts son ove med flickvän på premiär
Henrik Schyffert med sonen Janne och hans flickvän Wilma under premiären av Störst av allt på Rival i Stockholm, 2020-02-28.

– Han börjar ju prata om det här nu att flytta hemifrån. Men jag vill ju hålla fast ungarna så länge som möjligt. Jag känner bara att "nej, flytta inte! Jag vill ju att du ska vara kvar här hemma hos mig!".

Annons

Nour El Refais relation till Henrik Schyfferts barn

När Nour El Refai reflekterar hon över sin roll som bonusmamma till Henriks söner försöker hon vara den där sköna vuxna personen som ungarna kan vända sig till, och ha kul med.

– Jag har ju varit såhär: ”Här har ni en vuxen som har fett mycket pengar på kortet och jag behöver inte säga nej till er. Så bara säg vad ni vill göra! Vill ni gå på tivoli och bara få allting gratis? Kom med mig!” Och barnen bara ”Gud kan man få tre glassar”, och jag bara ”Jag bryr mig inte ta fyra!”.

En stil som Henrik Schyffert menar gör att han alltid blir ”The bad cop”.

– Men du är ju deras förälder så du ska ju, och kan ju vara the bad cop. Det liksom kostar inte på samma sätt. Men sen är det ju klart att jag sagt till dig när det är något, typ ”Kan du inte säga åt dom”, varpå du bara ”Säg åt dom själv!”, fortsätter Nour och gör klart att hon har svårt att säga nej och till.

Annons

– Jag tycker ändå att det är viktigare att vara den vuxna personen, säger hon och menar den schyssta och inte uppfostrande.

Foto: TT/Instagram

SE OCKSÅ: Svenska kändisar och deras barn i (typ!) samma ålderBrand logo
SE OCKSÅ: Svenska kändisar och deras barn i (typ!) samma ålder
Annons