Trendar: NostalgiI rampljusetMin aborträttLivsstilLivsberättelserMitt liv

Här är Johnny Depps vuxna barn Lily-Rose och Jack idag

06 maj, 2022 
AvJessica Rådne
AvJessica Rådne
Fotograftt
jack depp och lily-rose depp
Johnny Depp har två vuxna barn med exet Vanessa Paradis. Nu ska vi kika närmare på Lily-Rose och Jack.
Annons
Fallet Johnny Depp och Amber Heard – detta har häntBrand logo
Fallet Johnny Depp och Amber Heard – detta har hänt

Hollywoodstjärnan Johnny Depp, 58, har varit gift två gånger och förlovad tre. Med den franska multikonstnären Vanessa Paradis, 49, var han varken eller.

Likväl höll de ihop i 14 år och fick två barn tillsammans.

johnny depp och vanessa paradis
Johnny Depp och Vanessa Paradis var ett par 1998-2012.

Under uppväxten pendlade barnen Lily-Rose Depp och Jack Depp III mellan mammas hemstad Paris och pappas hemstad Los Angeles. Familjen hade även boende i New York och på en privat ö i Bahamas. Barnen blev tvåspråkiga och fick dubbla medborgarskap i Frankrike och USA.

Nu är syskonen Depp vuxna. Så ser deras liv ut!

Äldsta barnet Lily-Rose Depp

lily rose depp
Lily-Rose depp är skådespelare och modell.

Lily-Rose föddes i Paris 1999 och är äldst av syskonen Depp. Redan som 15-åring tog hon sina första steg i pappa Johnnys fotspår då hon fick en roll i filmen Tusk (2014). Lily-Rose fortsatte sin karriär som skådis i The Dancer (2016), Planetarium (2016), A Faithful Man (2018) och The King (2019).

Annons

När Lily-Rose var 16 år utsågs hon till ambassadör för det franska modehuset Chanel. Hon är en flitig användare av sociala medier och på Instagram postar hon ofta kampanj- och modebilder för lyxmärket. Lily-Rose är även en eftertraktad omslagsmodell som i fjol prydde ryska ELLE och the Chanel look book i samarbete med V Magazine.

Hon lever idag i ett förhållande med den franska rapparen Yassine Stein.

Bojkottade bröllopet med Amber Heard

I samband med pappa Johnnys infekterade rättstvist med exfrun Amber Heard har Lily-Rose försvarat honom. Lily-Rose har aldrig kommit överens med Amber och bojkottade till och med plastmammans bröllop med pappa Johnny 2015.

I en intervju med Daily Mail samma år prisade Johnny sin dotter som han menar är mycket intelligent och självständig.

– Lily är så sansad, hon är ett skarpt barn och en av de smartaste människor jag någonsin träffat. Vad hon än gör, om hon behöver några råd, så finns jag där för henne. Barn kommer att fatta sina egna beslut, men jag antar att det enda du kan göra som förälder är att erbjuda stöd. Och det gör jag, sa Johnny då.

Sonen Jack Depp III

jack depp
Jack Depp lever ett anonymt liv.

Sonen Jack Depp III föddes i Paris 2002. Till skillnad från storasyrran har han inte ansträngt sig för att få synas i strålkastarljuset. I en intervju med Inquirer från 2014 säger pappa Johnny om Jack att:

Annons

– Han tecknar superbra. Han är också väldigt duktig på att spela musik. Han har en bra känsla för det. Men förutom skolföreställningar och dylikt har han inte visat något intresse för skådespeleri.

Jack har heller inga öppna konton i sociala medier och undviker helst att fångas på bild. När han fyllde 18 år postade Lily-Rose en födelsedagshälsning till honom på Instagram.

”Min lilla baby Jackie är 18. Min lillebror mitt hjärta och min själ grattis jag älskar dig SÅ MYCKET”, skrev hon vid bilderna.

Hans dåvarande flickvän Camille Jansen postade också ett Instagraminlägg och skrev ”grattis på födelsedagen min kärlek”

Vill du få en regelbunden dos av inspiration?

Vi ser till att du alltid har full koll på de senaste modetrenderna och skönhetstipsen samt kulturvärlden. Fyll bara i dina uppgifter här så sköter vi resten.

Annons