Trendar: NostalgiI rampljusetMin aborträttLivsstilLivsberättelserMitt liv

Här är kändisbarnen som tar över i nöjesvärlden

17 mar, 2020 
Av
Kaia Gerber och Bianca Ingrosso
Barnen Ingrosso, Parnevik, Skarsgård, Beckham och Smith har alla vuxit upp med kända föräldrar. Nu har de själva karriärer som tar fart och de tar sikte mot stjärnorna. Här är kändisbarnen som är på god väg att ta över i nöjesvärlden.
Annons

Det finns en lång rad kända familjer där även barnen har valt att arbeta i offentligheten. I detta nu har såväl svenska som internationella kändisfamiljers barn börjat sätta tonen för vad som är modernt, aktuellt och trendigt. Kliv åt sidan mamma och pappa, för nu är det barnens tur att skina!

Barnen Wahlgren/Ingrosso

bianca och benjamin ingrosso
Syskonen Bianca och Benjamin Ingrosso är bland de mest inflytelserika kändisbarn vi har.

När Wahlgrens värld hade premiär på Kanal 5 2016 fick vi kliva rakt in i vardagsrummet hos Pernilla Wahlgren och hennes fyra barn Oliver, Bianca, Benjamin och Theo. Fyra år senare har mellanbarnen Bianca och Benjamin blivit viktiga trendsättare att räkna med.

Bianca Ingrosso, 25, har över en miljon följare på Instagram och är därmed en av landets största influencers. Hon har ett eget sminkmärke, en populär kanal på Youtube och sitter i Talang-juryn på TV4. Samt medverkar fortfarande i Wahlgrens värld, så klart.

Annons

Brorsan Benjamin, 22, å sin sida har vunnit Melodifestivalen (2018), släppt album och turnerat med artistkollegan Felix Sandman. Också han har ett populärt konto på Instagram där han lägger ut modebilder, visar upp turnéliv, resor och restaurangbesök.

Barnen Parnevik

Syskonen Parnevik
Philippa, Phoenix, Peg och Penny Parnevik är barn till golfproffset Jesper Parnevik och Mia Parnevik.

En annan familj som bjussat på sitt privatliv är Parnevik. Deras realityserie har gått på TV3 sedan 2015 och följer livet i det soliga Florida. Alla tre systrar, Peg, Penny och Philippa, har på olika vis vunnit mark i sociala medier. Philippa har till exempel postat starka inlägg om sin fajt mot hudcancer. Peg och Penny har den personliga podcasten Pillowtalk där de delar med sig av sina tankar kring det mesta.

Kändisskapet har samtidigt tagit hårt på framför allt Pegs krafter. I en intervju med Elle berättade hon varför det blev nödvändigt att ta en paus från Instagram.

Annons

– Det är bara mycket med livet. Min syster fick hudcancer. Du vet när man får lite perspektiv och bara inser att familjen är allt och resten får ta en liten paus. Min andra syster har precis fått barn. Man får lite perspektiv på livet, sa hon.

Barnen Skarsgård

Alexander Skarsgård slog igenom redan på 90-talet och brorsan Gustaf är också han väletablerad i filmindustrin sedan länge. Sam har gått i mamma Mys fotspår och jobbar som läkare. Så de vi sneglar lite extra mot i skådespelarfamiljen Skarsgård är Bill, Eija och Valter.

Bill Skarsgård
Bill Skarsgård spelar clownen Pennywise i nya filmatiseringen av Stephen Kings skräckklassiker Det.

Bill Skarsgård, 29, är högaktuell sedan han fick rollen som den obehagliga dansande clownen Pennywise i nyinspelningen av skräckklassikern Det med tillhörande uppföljare.

Annons

– Det finns inget som är så bra som gamla Sverige och en god portion jantelag i det fallet. Här blir jag igenkänd på gatorna men ingen bryr sig. Man blir aldrig störd, de lämnar mig ifred och jag känner mig bara hemma här, sa han nyligen i en intervju med Café.

Valter Skarsgård
Valter Skarsgård har också satsat på skådespeleri.

Valter Skarsgård, 24, har i intervjuer sagt att han som barn drömde om att bli rockstjärna, men att han liksom övriga familjemedlemmar insåg att skådespeleri var hans grej. Han har bland annat haft en roll i tv-serien Svartsjön och har flera kommande filmprojekt på gång enligt Imdb. Vi har med andra ord inte sett det sista av hans talang!

Eija Skarsgård
Eija Skarsgård jobbar och syns i Stockholms nattliv.

Eija hade i tidiga tonåren en modellkarriär men har sedan dess valt att ligga lite lägre än sina bröder vad gäller offentlighet. Hon är ändå en profil för den som vill hänga med i nattlivet, då hon jobbat som nöjeschef på diverse Stureplansklubbar i många år.

Barnen Beckham

Romeo Cruz Harper Brooklyn Beckham
Syskonen Romeo, Cruz, Harper och Brooklyn Beckham kommer att gå långt.

Nu är det dags att blicka ut mot världen där barnen till David och Victoria Beckham alla är på väg mot lysande karriärer. Äldsta sonen Brooklyn, 21, är konstnärlig och älskar att fotografera. År 2017 publicerade han fotoboken What I see och i dag jobbar han delvis som fotograf. Parets näst äldsta son Romeo, 17, gjorde redan som tioåring debut framför kameran i en kampanj för Burberry. Numera tillbringar han desto mer tid på tennisbanan och hoppas på att en dag bli tennisproffs. 

Annons

Yngsta sonen Cruz, 15, har ärvt sin mammas talang för sång och musik och har flera gånger visat upp smakprov på sociala medier.

Minstingen Harper, 8, följer ofta med sin mamma på olika modevisningar och jobbuppdrag och sägs älska allt som har med skönhet att göra. 

Barnen Smith

Willow och Jaden Smith
Jaden och Willow Smith är coolingar ut i fingerspetsarna.

Will Smiths och Jada Pinkett Smiths två gemensamma barn Jaden, 21, och Willow, 19, har stått i rampljuset sedan barnsben. 

Redan som 14-åring släppte Willow hitsingel Whip My Hair och landade sin första stora modekampanj för Marc Jacobs. Hon hyllades för sin spännande, eklektiska och lekfulla stil. Fem år senare har hon över sex miljoner följare på Instagram där hon blandar musik med konst och yogaposer.

Jaden Smith har också en musikkarriär och inspirerar med sin stilkänsla. Han har dessutom gjort som pappa och satsat på skådespeleri. 

Cindy Crawfords dotter

Kaia Gerber
Kaia Gerber har gått visningar för Calvin Klein och Marc Jacobs, för att nämna några.

Kaia Gerber är dotter till 1980-talsstjärnan Cindy Crawford och Rande Gerber. Hon är blott 18 år gammal men har redan en lysande karriär som modell och skådespelare. Hon gör också succé i sociala medier och hade 2018 mer engagerade följare än modellkollegorna Kendall Jenner, Bella Hadid och Gigi Hadid på Instagram. Detta är en tjej med inflytande!

Foto: TT

Källa: Elle, Café

LÄS MER:

Annons