Trendar: NostalgiI rampljusetResorMin aborträttLivsstilLivsberättelserMitt livÅrets Feminista

Här är Kristin Kaspersens okända son Leon idag

02 feb, 2022 
AvElin Jonsson
Fotograftt
kristin-kaspersen-barn-söner-filip-leon-idag-
Tvåbarnsmamman Kristin Kaspersens yngsta son Leon lever tonårsliv under radarn tillskillnad från sin mer kände bror Filip Lamprecht som numera är en känd tv-profil. Nu visar programledaren upp sin snart 18-årige son på sociala medier!
Annons
Här är Kristin Kaspersens stilresa genom årenBrand logo
Här är Kristin Kaspersens stilresa genom åren

Kristin Kaspersen, 52, är mamma till två, sönerna Filip Kaspersen Lamprecht och Leon Kaspersen Fahlén. Filip har hunnit fylla 24, och yngsta sonen Leon blir 18 och myndig i mitten på febrari.

Kristin Kaspersen och Martin Lamprecht, 58, var ett par under sju år tid, och tillsammans fick de sonen Filip 1997, och en tid senare separerade de. Sedan gick Kristin Kaspersen vidare och gifte sig med tv-profilen Hans Fahlén, 57, som hon senare separerade från 2009. Kristin Kaspersen och Hans Fahlén fick under sin relation sonen Leon.

Filip Lamprecht är ingen doldis

Äldsta sonen Filip Lamprecht är inte okänd för svenska folket då han trätt fram i rampljuset som både modell och tv-profil. Han har medverkat i Let's dance, en danstävling där han kammade hem den stora vinnarpokalen, och han har även synts i realitysåpan Parneviks då han tidigare var tillsammans med Peg Parnevik, 26.

Kristin Kaspersen om livet med två snart vuxna söner

Yngsta sonen Leon bor tillskillnad från sin bror fortfarande hemma med mamma Kristin Kaspersen. I somras diskuterade Kristin Kaspersen tillsammans med Christina Schollin och hennes dotter Pernilla Wahlgren hur de hanterar sina föräldraskap i podcasten Nyfiken på. Och Kristin Kaspersen gjorde klart att de senare åren inneburit en stor omställning för henne då hon nu har en vuxen son, och en snart vuxen son.

Annons

– Och att gå i från att vara småbarnsföräldrar... det blir en annan typ av mammaroll. Där jag känner att man måste få lite tid att förstå hur man ska hantera den, säger Kristin om hur hon upplevt att barnen gått från små till stora. Hon fortsätter:

– Jag tycker att det är superhärligt att se att de är stora, att de ska få leva sitt liv. Det är jättehärligt att få mera egentid, men samtidigt så blir det också lite tomt.

Kristin Kaspersen visar upp okända sonen Leon

Lille Leon, som förvisso inte är så liten längre har tillskillnad från sin äldre bror Filip Lamprecht valt att (än så länge) hålla sig utanför rampljuset. Men med två kända tv-profiler till föräldrar kanske det blir lätt att halka in på samma bana..! När Kristin Kaspersens yngsta son fyllde sjutton i fjol grattade hon pojken sin på sina sociala medier.

”GRATTIS världens bästa Leon på 17-årsdagen! Ingen kan få mig att skratta som du. Lycka att vara få vara din mamma”, hurrade hon samtidigt som hon delade med sig av ett par bilder på sonen Leon idag.

Annons

Kristin Kaspersen om sönernas diagnoser och kampen

Kristin Kaspersen har tidigare öppnat upp om att hennes söner har add och adhd, precis som hon själv. Hon har även berättat om hur deras diagnoser påverkat henne som mamma i Allas, och hon gjorde klart att skolgången var en stor utmaning för familjen.

Vilka killar!
Kristin Kaspersen med sönerna Filip Lamprecht och Leon Fahlén under Idrottsgalan tidigare i år.

– Hela skolbiten har varit tuff. Skolsystemet handlar om att gå på prov och läxförhör och genom läxförhör visa vad man kan. Viktigast är att du kan bevisa kunskap på skolans premisser. Det gör ont i mig, som mamma, att se på när ens barn inte respekteras för sina styrkor. Detta har varit den absolut största kampen, sa Kristin Kaspersen då.

Annons