Trendar: Nostalgi Livsstil Livsberättelser Intervjuer Mitt liv Min aborträtt Feminas historia

Här besöker Katie Holmes tatueringsstudio med dottern Suri

09 mar, 2022
AvSimon Nilsson Larsson
AvSimon Nilsson Larsson
FotografTT
Suri och katie holmes
Skådespelaren Katie Holmes drog nyligen med sin dotter Suri Cruise till ett tatueringsställe. Där de både skrattade och log.
För att spara den här artiklen måste du vara inloggadLogga in på ditt kontoellerSkapa ett konto
Annons
8 kändisar som haft både långt och kort hårBrand logo
8 kändisar som haft både långt och kort hår

Tom Cruise och Katie Holmes började träffas 2005, och efter endast sju veckor förlovade de sig. Året därpå kom de sedan att gifta sig, och då hade deras dotter Suri Cruise redan fötts. Man kan lugnt påstå att det gick fort där i början.

Men förhållandet höll inte, utan 2012 gick paret skilda vägar. Anledningen till skilsmässan är inte klarlagd, men många tror att det har att göra med att Tom Cruise är med i sekten Scientologi och att Katie Holmes var orolig att dottern skulle bli indoktrinerad i den.

Annons

– Suri är i den åldern där de börjar utbilda henne i Scientologcentren och indroducerar henne för religionen, sade en källa nära Holmes till New York Post då och tillade:

– Katie konverterade när hon och Tom vad gifta, men hon fastnade inte för det. Bakom stängda dörrar, och när privatplanen och röda mattorna var borta, så gillade hon inte det. Och hon bestämde sig för att hon inte ville utsätta Suri för det.

Tom Cruise har inte träffat dottern sedan skilsmässan

Efter att skilsmässan gått igen fick Katie Holmes ensam vårdnad om Suri. Nyligen rapporterades det att pappan inte träffat eller pratat med sin dotter sedan året efter skilsmässan. Som högt uppsatt medlem av Scientologikyrkan är Tom Cruise, liksom andra andra medlemmar av sekten, förbjuden att ha kontakt med avhoppare och familj utanför rörelsen.

Det sägs också att Katie Holmes skrivit på ett avtal som innebär att hon inte får kritisera kyrkan offentligt. Det här ska ha varit ett av kraven för att hon skulle få full vårdnad om Suri.

Annons

Mor och dotter kikar på tatueringar

Nu har Katie Holmes och den snart 16-årige Suri Cruise synt ute på stan tillsammans. De besökte Soho Ink tattoo and piercing shop i New York, en tatueringsstudio. Det är dock oklart om de valde att gadda sig, eller vad de nu gjorde där.

Katie Holmes med bus i blicken och dottern vid sin sida.
Katie Holmes med bus i blicken och dottern vid sin sida.
Suri Cruise tycktes ha trevligt i tatueringssalongen.
Suri Cruise tycktes ha trevligt i tatueringssalongen.
Annons

Skaffa vårt nyhetsbrev!

Håll dig uppdaterad om det senaste inom resor och äventyr. Vi skickar dig tips och råd om hur du får den perfekta resan!

Annons