Trendar: NostalgiI rampljusetResorMin aborträttLivsstilLivsberättelserMitt livÅrets Feminista

Här får Rihanna en lekfull känga av exet Drake

28 mar, 2020 
Av
rihanna och drake
Exen Rihanna och Drake utbytte en lekfull och retfull konversation med varandra, inför öppen ridå på Instagram. Hon pikade om att han tycktes berusad, och han svarade med att fråga när hon tänker släppa ny musik. Kolla in den tetiga ordfejden här!
Annons

Det var när amerikanska DJ Spade sände live på sin Instagram som två välbekanta namn dök upp bland kommentarerna. Stjärnorna sitter, som så många andra, i hemkarantän just nu och passade på att skicka iväg ett par väl valda pikar till varandra. Drake startade konversationen som givetvis fångades på bild av fansen.

”Taskig attityd”

”Robyn”, skrev Drake. ”Du kan inte köpa honom en hotspot”. Exakt vad han menade med det är oklart. Han tycktes sedan rykas med i DJ Spades sändning och skrev ”DUBPLATE (en skiva som släpps för att testa ny musik red.s anm.) LIKA VACKER SOM EN FENTY FOUNDATION”.

Fenty Beauty-grundaren Rihanna svarade då ”Ge drake lite vatten”, som för att påpeka att han tycktes berusad.

”Hahahahhahahaha, du har en taskig attityd”, svarade Drake.

Ny låt med Rihanna

Drake insåg att han hade Rihannas uppmärksamhet och tog tillfället i akt att påpeka att hon inte har släppt ny musik på länge. Hennes nionde album kommer ut under våren, och Drake ville mena att det borde ha kommit fler skivor från ex-flamman vid det här laget.

Annons

”Rihanna, släpp R12 (skiva nummer tolv reds. anm) direkt”, skrev han – utan svar.

I dagarna släppte Drakes landsman, kanadensiska sångaren PartyNextDoor, låten Believe It featuring Rihanna. PartyNextDoor och Rihanna har jobbat ihop förut då han skrev hennes monsterhit Work 2016. Exakt när Rihannas nya album kommer är inte känt ännu.

Foto: TT, Instagram

LÄS MER:

Annons