Trendar: NostalgiI rampljusetMin aborträttLivsstilLivsberättelserMitt liv

Här går kändisarna på sin första skolbal – se bilderna

14 maj, 2020 
AvAnaïs González Cruz
Vad hade du på dig på din skolbal? Vi har rotat i bildarkivet och hittat bilder på kändisarnas outfits från skolbalen!
Annons

Blommande syrén, ett sommarlov runt hörnet och finaste klänningen på. Skolbalen är alltid lika pirrig, oavsett om du går ut högstadiet eller tar studenten.

Vi har backat bandet till stunden då Hollywood-kändisarna klädde upp sig för att gå på skolbal, från Beyoncé till Michelle Obama. Se bilderna här!

Taylor Swift

Vit satin och Westside var tydligen det som gällde på sångerskan Taylor Swifts skolbal.

Scarlett Johansson

Hur tuff var inte skådespelerskan Scarlett Johansson här? Vi gillar verkligen skjortan och smyckena! Dejten för den stora kvällen var ingen mindre än Lena Dunhams expojkvän Jack Antonoff.

Elle Fanning

När skådespelerskan Elle Fanning missade sin skolbal på grund av filmfestivalen i Cannes flög hennes dejt ner till Frankrike för fira kvällen på plats. Vilken klänning, säger vi bara.

Kim Kardashian

Realitystjärnan Kim Kardashian passade nyligen på att gå igenom gamla fotografier hemma – och hittade den här bilden som togs i hemmet innan hennes skolbal 1996. Håret! Ögonbrynen! Och Kris!

Annons

Gigi Hadid

2013 var året då modellen Gigi Hadid gick på skolbal med sina klasskamrater, iklädd en färgstark röd klänning och ett stort leende.

Gwen Stefani

Sångerskan Gwen Stefani inspirerades av Grace Kelly inför sin skolbal. Tillsammans med sin mamma sydde hon en kopia av skådespelerskans klänning i filmen Rear Window.

Lily Rose Depp

Såhär stilsäker var modellen Lily Rose Depp när hon gick på skolbal tillsammans med en kompis. Vi gissar att klänningen kommer från Chanel!

Natalie Portman

Skådespelerskan Natalie Portman klädde sig i blå nyanser på sin skolbal – och en rejäl corsage, förstås.

Beyoncé

Queen B rockade en klänning av cut out-modell när det vankades bal. Hur flawless?

Michelle Obama

Rosa satin, polkaprickar och en riktigt hög slits. Michelle Obama gick verkligen all in på sin skolbal 1982!

Ellen DeGeneres

Det är lite svårt att känna igen henne, men det här är faktiskt komikern Ellen DeGeneres, i helrutig klänning och långt hår:

”Om ni skulle ha haft er skolbal i helgen så vill jag gärna se era vackra outfits. Det här var min, så ribban är låg”, skriver hon skämtsamt på Instagram.

Angelina Jolie

Skådespelerskan Angelina Jolie är verkligen sig lik på sin skolbalsfotografering, här i vit klänning och maffigt halsband.

Foto: Instagram// Twitter

LÄS MER: 

Vill du få en regelbunden dos av inspiration?

Vi ser till att du alltid har full koll på de senaste modetrenderna och skönhetstipsen samt kulturvärlden. Fyll bara i dina uppgifter här så sköter vi resten.

Annons