Det är inte första gången som internationella modemagasin och sajter låter strålkastarljuset falla över vår svenska kungafamilj. Den här gången är det Harper’s Bazaar som skriver om kronprinsessan Victoria – och om prinsessan Estelle.

Läs också: Victorias nya jobbstil – 6 snygga looks

I samband med att ett nytt familjeporträtt släpptes i februari, föreställande kungen och tronföljarduon Victoria och Estelle, slog Harper’s Bazaar fast att kronprinsessan och Estelle ”stal showen”. På bilden, som togs i samband med Nobelfesten förra året, bar Victoria en klänning från svenska designern Jennifer Blom. 

”Även om de inte har makten, så är det mor och dotter som stjäl showen med sina matchande blå kläder. Kronprinsessan bar familjebroscher och ceremoniellt ordensband över sin blå, halshöga klänning. Huvudet pryddes av hennes akvamarindiadem som är dekorerat med diamanter och beryll-stenar”, skrev man.

Läs också: 7 gånger då kungafamiljen bar budgetmode – se våra favoriter här!

Det är andra gången på kort tid magasinet lyfter fram Victoria lite extra. Under Williams och Kates besök i Sverige för ett par veckor sedan valde man också att lägga en hel del krut på hyllningarna av vår svenska kronprinsessa.

”Vackra, blommiga klänningar och pastellfärgade kostymer, Victorias outfits ser ut som att de är tagna direkt från catwalken”, skrev man då.

Läs även: Victorias stil hyllas av modetidningen Vogue

Foto Erika Gerdemark, Thron Ullberg, Kungahuset.se

Artikeln publicerades först på ELLE.