Trendar: NostalgiI rampljusetMin aborträttLivsstilLivsberättelserMitt liv

Harper's Bazaar hyllar Victorias stil

26 feb, 2018 
Internationell modepress fortsätter att hylla vår svenska kronprinsessa. Harper's Bazaar skriver att Victoria "stjäl showen" på nya familjeporträttet.
Annons

Det är inte första gången som internationella modemagasin och sajter låter strålkastarljuset falla över vår svenska kungafamilj. Den här gången är det Harper’s Bazaar som skriver om kronprinsessan Victoria – och om prinsessan Estelle.

I samband med att ett nytt familjeporträtt släpptes i februari, föreställande kungen och tronföljarduon Victoria och Estelle, slog Harper’s Bazaar fast att kronprinsessan och Estelle ”stal showen”. På bilden, som togs i samband med Nobelfesten förra året, bar Victoria en klänning från svenska designern Jennifer Blom. 

”Även om de inte har makten, så är det mor och dotter som stjäl showen med sina matchande blå kläder. Kronprinsessan bar familjebroscher och ceremoniellt ordensband över sin blå, halshöga klänning. Huvudet pryddes av hennes akvamarindiadem som är dekorerat med diamanter och beryll-stenar”, skrev man.

Annons

Läs också: 7 gånger då kungafamiljen bar budgetmode – se våra favoriter här!

”Vackra, blommiga klänningar och pastellfärgade kostymer, Victorias outfits ser ut som att de är tagna direkt från catwalken”, skrev man då.

Läs även: Victorias stil hyllas av modetidningen Vogue

Foto Erika Gerdemark, Thron Ullberg, Kungahuset.se

Artikeln publicerades först på ELLE.

 

Annons