Trendar: NostalgiI rampljusetMin aborträttLivsstilLivsberättelserMitt liv

Heidi Klums återförening med barnen efter tvisten med ex-maken

24 nov, 2020 
AvAngelica Hedlund
FotografTT
Heidi Klum
Heidi Klum befinner sig i Tyskland på jobb och nu har hennes fyra barn äntligen kommit över för att hälsa på henne – efter att ex-maken först försökt förhindra det hela.
Annons
Se Heidi Klums spektakulära Halloweenkostymer genom årenBrand logo
Se Heidi Klums spektakulära Halloweenkostymer genom åren

Supermodellen Heidi Klum, 47, befinner sig i den tyska huvudstaden Berlin för att spela in den 16:e säsongen av Germany’s next top model. Heidi Klum sitter som domare i tävlingen tillsammans med Thomas Hayo, Michael Michalsky och Peyman Amin.

Normalt sett brukar modelltävlingen spelas in i Los Angeles så att Heidi kan vara nära sina barn. Men i dessa tider tvingas tävlingen spelas in i Tyskland istället då de tyska modellerna och film-teamet inte kommer in i USA just nu.

Heidi Klum har barnen Henry, 15, Johan, 14, och Lou, 11, tillsammans med ex-maken Seal. Supermodellen har även dottern Leni, 16, från ett tidigare förhållande, men Seal har varit som hennes pappa ändå.

Äktenskapet med ex-maken Seal

De äkta makarna Heidi och Seal valde att gå skilda vägar och skickade in en skilsmässoansökan i oktober 2014, efter nio år som gifta. Men efter det har Heidi funnit kärleken på nytt och förra året gifte hon sig med gitarristen Tom Kaulitz.

Annons

Det var i helgen som de fyra barnen äntligen satte sig på ett plan för att hälsa på sin kära mamma. Men flygresan över Atlanten var inte det lättaste att få till, deras pappa Seal var nämligen ytterst tveksam till resan.

Det slutade med att Heidi behövde ansöka om tillstånd för hennes barn att komma och besöka henne i Berlin. Detta efter att Seal sagt nej då han vill skydda dem från coronaviruset. Men till slut fick Heidi igenom sin ansökan som gav barnen rätten att få resa.

Heidi Klums familjelycka med barnen

I vårdnadsavtalet som People nu tagit del av står det att när de kommer tillbaka till Los Angeles ska ex-maken få extra tid med barnen och att han, när som helst, kan komma och hälsa på dem i Tyskland. Det står även att han och Heidi ska samarbeta och sträva efter att följa deras bestämmelser i avtalet.

Nu har Heidi lagt upp familjebilder från Berlin och hon verkar vara minst sagt lycklig över att ha sina barn hos sig. Tillsammans med alla barnen och maken Tom har de nu upptäckt massor av konst och museum i den tyska huvudstaden.

Annons

Det hör inte till vanligheten att supermodellen visar upp hela familjen i en och samma bild, därför blev hennes följare på Instagram nu väldigt glada för det. Tillsammans med familjebilden har hon även lagt upp flera bilder till i inlägget. Det är bland annat en selfie med maken och bilder där han leker med hennes barn.

LÄS MER:

Annons