familjen nutley / bergström
TV: Helena Bergströms stilresa genom åren
0:44

Efter reklamen: TV: Helena Bergströms stilresa genom åren

(0:44)

Slå på ljud

Helena Bergström och Colin Nutley träffades för första gången för mer än 30 år sedan, och idag är dom gifta och har två gemensamma barn, Molly Nutley och Tim Nutley. Och Colin Nutley har även sonen Daniel Nutley från sin tidigare relation.

Helena Bergström och Colin Nutley firade 30 år som gifta i fjol.

Helena Bergström och Colin Nutley firade 30 år som gifta i fjol.

Dottern går i mamma Helena Bergströms fotspår

Dottern Molly Nutley har man sett i flertalet stora film- och tv-produktioner, bland annat har hon medverkat tillsammans med mamma Bergström i TV4-serien Bröllop, begravning och dop, (där pappa Colin Nutley står för regin) och Molly hade även huvudrollen i mammas Netflix-film Dancing Queens.

– Det är en dröm att vi får arbeta tillsammans. Och att hon får chansen att spela ut allting, och för mig är det också – jag kan ju henne och hennes sätt att spela. Jag känner igen det på ett sätt som gör att jag blir väldigt trygg, sa hon i Malou efter tio förra året.

mamma helena och dotra Molly

Pressträff inför filmen Vilken jävla cirkus som hade biopremiär den 20 oktober 2017 i vilken Helena Bergström stod för regin och dottern Molly Nutley för en av huvudrollerna.

Helene Bergströms fina ord om sina barn

Så dottern Molly Nutley har följt sina föräldrars fotspår när det kommer till film och teater. Helena Bergström och Colin Nutleys yngsta barn, sonen Tim Nutley har dock valt ett liv utanför rampljuset.

– Nu är mina barn vuxna. De har sina egna liv. Jag känner starkt att jag inte har rätt att sitta och prata om Molly och min son Tim. Molly har valt offentligheten och Tim har valt att gå en annan väg. De står på egna ben och jag är otroligt stolt över bägge två, sa Helena Bergström till Hälsoliv i fjol.

tim nutley och mamma helena bergström på biopremiär 2015.

Son och mor på Star Wars-premiär 2015.

Helena Bergströms son Tims sjukdomskamp

Helena Bergström väljer helt enkelt att sällan tala öppet om sina barn, men för flera år sedan öppnade hon upp om sonen Tim Nutleys sjukdomskamp i en krönika.

”När min son Tim var fem år fick han diagnosen diabetes typ 1. Jag har velat skydda honom och har därför varit försiktig med att prata om detta offentligt, men som sommarredaktör i SÖNDAG vill jag uppmärksamma det dolda handikapp som hans diabetes faktiskt utgör”, skrev Helena Bergström i Expressen 2008.

TV: Helena Bergström – 5 saker om du inte visste om skådespelaren
0:51

Efter reklamen: TV: Helena Bergström – 5 saker om du inte visste om skådespelaren

(0:51)

Slå på ljud
Mest läst