Trendar: NostalgiI rampljusetMin aborträttLivsstilLivsberättelserMitt liv

Helena Segers och Zlatan Ibrahimovic fina beslut för barnen – bilden visar

12 jun, 2021 
AvAino Oxblod
FotografTT.
Zlatan Ibrahimovic och Helena Seger.
Det senaste året har Zlatan Ibrahomovic tvingats leva ett separerat liv från sin familj – medan han har spelat fotboll i Milano har Helena Seger bott med sönerna i Stockholm.
Nu när stjärnan är skadad passar han dock på att umgås med familjen, och deras gulliga hund.
”Oroa er inte, vi är vänner”, skriver Zlatan till en bild med hunden på Instagram.
Annons
Helena Seger - från chef till fotbollsfruBrand logo
Helena Seger - från chef till fotbollsfru

När Zlatan Ibrahimovic valde att skriva på för Milan och spela fotboll i Italien igen, tog han och kärleken Helena Seger beslutet att Helena skulle bo med parets två söner Maximilian och Vincent i familjens lyxhem i Stockholm.

Men sedan Zlatan skadat sig har han kunnat tillbringa mer tid hemma med familjen – världsstjärnan har valt att sköta sin rehabilitering i Stockholm, något både Helena Seger och barnen garanterat är glada för!

Att han kan umgås med familjen gör också att han kan hänga mer med deras femte familjemedlem, en engelsk bulldog. Nyligen publicerade fotbollsspelaren en bild på sig själv tillsammans med hunden.

”Oroa er inte, vi är vänner”, skriver han till bilden som har gillats över en miljon gånger.

Annons

Att köpa en engelsk bulldog är ingen billig affär – enligt Svensk Dam kan det kosta över 30 000 kronor att köpa en valp i Sverige.

Helena Seger och Zlatan Ibrahimovic har haft hund länge

Men att vara hundägare är inget nytt för Helena Seger eller Zlatan Ibrahimovic, som har tagit det fina beslutet att låta barnen växa upp med hund i familjen. Redan 2007 gick paret på hundägarskola nere i Skåne, och fick godas vitsord av hundtränaren som höll i kursen.

– De var väldigt trevliga och intresserade. Bilden jag fått av dem i media stämde inte alls. Zlatan och Helena är nöjda med utvecklingen. De har fått bra kontakt med hundarna, sa hundtränaren Jeppe Stridh till Aftonbladet efter kursen, och fortsatte:

– Om alla hundägare hade Zlatans syn på hundhållning hade Sverige varit trevligare.

Annons