Trendar: NostalgiI rampljusetResorLivsstilLivsberättelserMitt livMin aborträttÅrets Feminista

Hollywood-stjärnans läskiga skönhetsingrepp: "Torterad"

16 nov, 2020 
AvAino Oxblod
FotografTT.
Skådespelerskan Eva Mendes chockade sina miljontals följare på Instagram när hon publicerade en bild där hon har hela halsen full av nålar.
Nu förklarar hon att det rör sig om en avancerad skönhetsbehandling – och menar att det ser värre ut än vad det är.
”Min smärttröskel är låg. Det ser värre ut än vad det är”, skriver Eva Mendes på Instagram.
Annons
5 kändisbråk vi minns (FEMINA)Brand logo
5 kändisbråk vi minns (FEMINA)

Hollywood-stjärnan Eva Mendes, 46, fick många av sina följare att reagera starkt, när hon publicerade en bild på sig själv där hela hennes hals är full av nålar.

Mendes, som är gift och har två döttrar med skådespelaren Ryan Gosling, 40, var nämligen på en avancerad skönhetsbehandling hos en av sina vänner, som startat eget företag.

Bilden ser ut att vara hämtad från en skräckfilm, och väckte många frågor hos stjärnans följare.

”Det här hemtrevliga spa:t är fantastiskt! Inget kontor med fult lysrörsljus. Ingen steril känsla. Det är hit jag går för allt skönhetsrelaterat. Ett hem där man kan slappna av medan man blir torterad den bästa av de bästa. Det är mitt lyckliga ställe”, skriver Eva Mendes till bilden.

Eva Mendes: Jag kände inte nålarna i halsen

Hon fortsätter med att förklara att hon gör ingreppet ”mono-threads”, som aktiverar kollagen i halsen, och förebygger en rynkig och slapp hals.

Annons

”Här får jag lite mono-threads. Ay dios! Jag ska uppdatera er med resultatet om ni bryr er. Så spänd över att få stötta henne som är en duktig skönhetstekniker och har öppnat ett eget Latina-ägt företag”, skriver Eva Mendes.

"Gör det ont" undrade en person, varpå skådespelaren svarade:

"Inte riktigt – vilket är förvånande! Och min smärttröskel är låg. Det ser värre ut än vad det är.

Eva Mendes fortsätter med att konstatera att hon inte förstod själv hur många nålar hon hade i halsen.

"Ärligt talat hade jag ingen aning hur många nålar jag hade inne. Det var när hon sa hur många det var som jag inte trodde på henne, så jag bad henne att ta en bild. Bilden var inte planerad. Jag gillar inte fysisk smärta! Jag gillar inte nålar! Det har var stort för mig", skriver Eva Mendes.

Läs mer:

Annons