Beyonce som Nala i Lejonkungen

Det är sedan tidigare känt att artisten och världsstjärnan Beyoncé kommer ha en av huvudrollerna i spelfilmsversionen av Lejonkungen, som har premiär i sommar. Beyoncé gör rösten till lejoninnan Nala. Den officiella trailern släpptes i april och fansen är minst sagt taggade. Nu har även Youtubekanalen MovieAccessTrailers släppt en ny teaser, där man bland annat kan höra Beyoncé Knowles ljuva stämma i en duett tillsammans med Donald Glover som gör rösten till Simba.

Beyoncé sjunger Can you feel the love tonight i ny teaser

I den nya teasern får man ett smakprov av Beyoncés fantastiska sångröst för första gången som karaktären Nala, och det finns nog ingen som kommer bli besviken. Can you feel the love tonight är enligt Elite Daily den enda låten som Beyoncé ska ha bekräftats framföra i filmen. Samtidigt sägs Elton John ha jobbat med Beyoncé på en ny låt till filmen, den får vi dock vänta på tills premiären.

Men som tur är behöver vi inte vänta länge tills vi får se hela filmen. Den nyinspelade versionen av Lejonkungen har premiär redan i sommar, närmare bestämt den 17 juli 2019.

Beyoncé och Blue Ivys hyllning

Beyoncé ska som sagt göra rösten till karaktären Nala. I juni gjorde artisten succé på röda mattan på Wearable Art Gala i Santa Monica, Los Angeles, när hon tillsammans med dottern Blue Ivy hyllade filmen med matchande outfits inspirerade av Lejonkungen.

Värd för galan var Beyoncés mamma Tina Lawson Knowles och bland de inbjudna fanns många kända namn. Bland annat gruppmedlemmarna från Beyoncés tidigare grupp Destiny´s Child: Kelly Rowland och Michelle Williams. Läs mer om galan och se deras outfits här.

Läs mer:

20 biofilmer vi ser fram emot 2019

Beyonce är nu världens bäst betalda kvinnliga artist

Allt vi vet om Disneys nya streamingtjänst

Mer läsning

Femina