Trendar: NostalgiI rampljusetMin aborträttLivsstilLivsberättelserMitt liv

Hugo Gustafssons kärleksfulla ord till Keyyo inför Let's Dance

31 mar, 2021 
AvElin Jonsson
FotografTT/Instagram
Hugo Gustafssons kärleksfulla ord till Keyyo inför Let's Dance
Nu när både Kristina ”Keyyo” Petrushina och proffsdansaren Hugo Gustafsson klivit i dansskorna och gör sig redo för att skaka sina lurviga i helgens tävling i Let's Dance, passar Hugo på att hylla sin lärling. Läs de fina orden här!
Annons
Här är paren som blivit kära i Let's DanceBrand logo
Här är paren som blivit kära i Let's Dance

Nu har Kristina ”Keyyo” Petrushina och danspartnern Hugo Gustafsson övat dans i ett par veckor och till helgen är de redo för ännu en danstävling i TV4-programmet Let's Dance.

– Jag har alltid tänkt att ska jag vara med i Let’s Dance så ska jag lägga ned all den tid det tar på att nöta och träna, och nu kan jag göra det. Jag har följt programmet under så många år och velat vara med. Så det kändes självklart, berättade Keyyo i en stor intervju med Frida nyligen.

Keyyos humor-historia

Keyyo blev känd via sina Youtube-videos. Efter det har hon kammat hem flertalet priser, bland annat som Årets stjärnskottYoutube-galan Guldtuben. Hon blev även den första kvinnan att vinna pris för årets humorkanal på samma gala år 2016. Mellan sina egna humorshower, podcaster och radioprogram har Keyyo även hunnit med att programleda Barncancergalan och Rockbjörnen samt lett Talang tillsammans med Pär Lernström. 2018 turnerade hon dessutom med sin egen föreställning Ryssen kommer. Och nu var det så dags att tävla i Let's Dance tillsammans med dansproffset Hugo Gustafsson.

Annons

Hugo Gustafssons fina hyllning till Keyyo

23-årige Hugo Gustafsson från Kungsbacka debuterade i Let's Dance förra året när han tävlade tillsammans med influencern Alice Stenlöf, och nu får han slå armarna kring Keyyo. Och visst verkar ekipaget klicka, för nu uppdaterar proffsdansaren Hugo sina sociala medier med en liten kärlekshyllning till sin protegé Keyyo.

”Vem fan e som dig Party-Kicki?!”, skriver Hugo Gustafsson på sociala medier samtidigt som han publicerar en bild där han och Keyyo står tätt, tätt intill.

Keyyo om relationen med Hugo Gustafsson

När Hugo dansade med Alice Stenlöf i fjolårets program florerade flertalet romansrykten bland rubrikerna. Och om det skulle bli samma uppståndelse mellan Keyyo och Hugo i år – känner Keyyo sig ändå okej med det.

– Vi är ju faktiskt ännu närmare i ålder än han och Alice var! Har du förresten hört att Carola och Martin Melin är lika gamla ungefär? Finns det något där kanske? , fnittrade hon i Frida-intervjun och fortsatte:

– Nä, men skämt o sido. Jag är singel, och det blir alltid den här typen av stories. Vi kommer jättebra överens och vi tränar på. Det kommer bli rykten, det är alltid så.

Hugo Gustafssons fina bild med Keyyo inför Let's Dance

Foto: TT/Instagram

Annons